PR CUAET
-
Работодавець може зареєструватися і подавати одразу. Але треба відпрацювати 6 міс фул тайм (мін 30 год на тиджень). Тобто парт тайм не підходить.
-
Так, цікаво🤔 бо темпи такі наче там сотня одразу
-
Message from user Cергей has been removed because this user is in spam list (???)
-
Цікаво скільки у кожного офіцера справ на розгляді?
-
CRA
-
В заяві на DHL потрібно вказувати номер квитанції про оплату, чи просто підкреслити слово квитанцію?
-
Добрий вечір! Чи потрібен WES на федеральному етапі по Skilled Worker, TEER 3? Буду вдячний за відповідь!
-
Ото є і я про те. Таке враження, що у кожного сотні справ, і вони їх розглядають по кругу. Якщо якась заковика, або до запит документів, то поки не подивляться 99 інших справ, то і не почешуться.
-
В шоці від вашого комента.Людина щось питає взнає,не хочете,не відповідайте.Тим більше,при таких обставинах,може,щось і пропустила.А ви тут"умнічаєте".В мене син теж вступив в університет,отримав гарну стипендію,правда,англійська була ідеальна.Закінчує зараз канадську на відмінно,закінчив українську на відмінно і теж тут куча досягнень.І знаєте,що?Я писала,як минулий автор всюди перед вступом,шукала інформацію.І,слава Богу,мені попадались класні люди,які допомагали з інформацією.А не писали "сидите на попі" і т.д.
-
Добрий вечір. А вам Укрпошта присилала повідомлення що вони отримали паспорт ?
-
Мы пришли в 12.30, приём начался в 15.10.
-
Я мала на увазі - видачу. Як пройшла?
-
Я немного выше писал, все ещё веселимся тут... дело в том что уже пришли люди с новыми слотами, а мы ещё по старому слоту. И тут как бы вопрос, почему такое произошло, и кто виноват. Что теперь нам делать... Человек 20 где то в очереди.
-
Якби їм платили не погодинно, а за виконану роботу, тоді діло б швидше двигалось би, а так... солдат спить, служба йде
-
Хто був сьогодні в Едмонтоні, поділіться , скільки народу було? І як пройшло ? Що кажуть консул про слоти з грудня? Так ? Чи ще можна без?
-
Привіт, чи є і групі хто подався 9 листопада 2023 і вже отримав eligibility?
-
Обставини були жахливі. У чоловіка виявили онкологію на останній стадії. Це було не життя, а існування і то я на попі рівно не сиділа.
-
Мы только сдаём документы на паспорт, за выдачу не знаю. У них тут вообще весело, тем кто на подачу идут в кабинет(ясно что там можно делать), а те кому продлить или получить в одно окошко.
-
А як вигляд це Final Decision ?
-
Це означає , що я взнала все , що потрібно було взнати і робили все, що було потрібно і жила спокійно ,володіючи ситуацією та інформацією. А потім все різко змінилося. Молодці, що почистили. А , можливо , ваша інформація допомогла б іншим дітям .
12 Jan 2024, 17:45
Post 342966 of 390449
less than a minute ago