PR CUAET
-
В мене по інтересах дитини(підлітка) Яка не може в тому Квебеку середню освіту отримати, бо з 18 років вже тільки платно, 7000 за семестр
-
Це все дозвіл на перебування в Канаді. Кожен має своє значення
-
А це прям в довідці прописано порушення? Чи як воно виглядає? Бо в мене на обліку і адреса в Украіні. Сьогодні слот)
-
Це ви по своєму/чийомусь досвіду знаєте, чи просто по логіці?
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Підпишіть будь-ласка петицію про присвоєння почесного звання Героя України Денису Христову позивний "Голандець ( t.me/Hollander2022) який щоденно ризикує власним життям, щоб допомогти цивільним евакуюватися з місць бойових дій. petition.president.gov.ua/petition/234772?fbclid=PAY2xjawGsfY5leHRuA2FlbQIxMAABpnjqZk8XpVHOvoAQfUVIAY3NDX26NdGSqgYPiAo-i4cKFnEwRO0NSgmNfg_aem_OmzH49xW8dqnMdm6OQEvsQ
-
Може хто знає, або підкаже де подивитися цю інформацію. Чи є умови , щоб заїхати в Канаду віза мусить бути дійсна не менш якогось терміну 📅 Наприклад як з паспортом (не менше 6 місяців до дати закінчення)
-
З сайту ircc You must arrive in Canada on or before the expiry date on your visa.
-
Дякую, я просто витяг з діі зробив. Резерв не ставив Тому не впевнений як воно піде))
-
Всім привіт Чи можна ще записатись на курси фр.мови на фулл тайм в Монреалі? Скільки можна чекати ?
-
Там у витягу з резерва (коли завантажуєш пдф) два статуси одночасно «на обліку» і «порушення правил військового обліку», тоді з таким статусом не приймуть. Якщо просто «на обліку» тоді все добре
-
Хоть в останній день
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Підпишіть будь-ласка петицію про присвоєння почесного звання Героя України Денису Христову позивний "Голандець ( t.me/Hollander2022) який щоденно ризикує власним життям, щоб допомогти цивільним евакуюватися з місць бойових дій. petition.president.gov.ua/petition/234772?fbclid=PAY2xjawGsfY5leHRuA2FlbQIxMAABpnjqZk8XpVHOvoAQfUVIAY3NDX26NdGSqgYPiAo-i4cKFnEwRO0NSgmNfg_aem_OmzH49xW8dqnMdm6OQEvsQ
-
Мені здається що вже після нового року, тому що за 24 місць вже немає
-
Тут треба по своїй ситуації дивитися, де в вас більше шансів
-
Ви телефонували/писали їм?
-
Привет Есть тут такие кто еще с марта ждёт ворк пермит ? 🤦
-
Думаєте краще створити ? Бо перша виборча 7 листопада яка була вибирати констракшн без профілю ЕЕ і я його видалила надіюсь що буде така сама ще вибірка 🤷♀️🤷♀️
-
Якщо у витязі з дії немає ніяких порушень, то мусить бути все добре, успіхів🙏🏻
-
Та там полный рандом 🔀 муж ждал тоже 10 месяцев на ворк пермит 💆
-
Спробуйте зателефонувати ще. Ми також чекаємо з липня, а людям, хто подався в жовтні-листопаді вже повидавали перміти...
12 Jan 2024, 17:45
Post 343492 of 388079
2 minutes ago