Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Irina Zadneprovskaya
    wrote on last edited by
    На почту email и в самом еконсуле
    1 Reply Last reply
    0
  • t273349603T Offline
    t273349603T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    @tarasov_bohdan вот вам пример завершения за месяц
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Maly
    wrote on last edited by
    Вообщето да. Требование иметь темпорари статус не связано с моментом подачи. Это отдельный пункт требований. Получается так. То есть если мросто тур виза, без ворк пермит, то через пол года статус утрачивается и ты уже не елиджибл. :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Kovalska
    wrote on last edited by
    Здається , я розумію як це працює, отже, якщо людина живе тут у статусі туриста - вона є тимчасовим резидентом поки знаходиться в межах Канади. Як тільки людина виїздить з Канади - статус тимчасового резидента припиняється. Питання: а WP вони отримували? WP надає цей статус на весь строк його дії. А за умовами програми основний аплікант має бути з діючим статусом ТР
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alina Ly
    wrote on last edited by
    Дякую дуже! Воно їде ніби до усіх одночасно, але хто зна як вони їх отримують і вносять в систему. Хтось чекає місяцями, хтось отримує через пару тижнів після виготовлення…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivanka Ivanka
    wrote on last edited by
    Підскажіть, будь-ласка, сьогодні ще отримували запрошення на виїзду сесію у Вінніпег?
    1 Reply Last reply
    0
  • t695452220T Offline
    t695452220T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Привіт.Бачу що в основносу після того як background check завершено через декілька днів приходить FD,а чи було в когось що всі етапи завершено а FD так і не прийшов навіть через декілька місяців?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    ну если на машине, то Канада может и не видеть что человек подавался из Канады
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    А для перевірки, можуть зробити запит в Україну або людині, щоб перевірити громадянство. Громадянство не дорвінює дійсний паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Хотіла перейти в особисті, але пишу в групі, може ще хтось щось підкаже. У мене довідки ще з Польщі, коли ми приїхали туди з Маріуполя. Я продовжую працювати з психотерапевтом саме з України. Ліки може виписати лише місцевий лікар, зазвичай це психіатр. Направлення до будь-якого іншого фахівця дає лише сімейний лікар, тому питаєте його. Але тут направлення мені до психіатра не дали, лише до психолога і психотерапевта. Сказали, що психіатр лише якщо серйозні захворювання, а не просто розлади. Ліків ми не приймаємо. Щодо обгрунтувати, то мій син ходить до місцевого психолога - його направила одна організація. Цей психолог через певний час дасть свою оцінку. Бажано брати психологічну оцінку ліцензованого фахівця у Вашій провінції.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    согласна этой формулировки вам пришел запрос показать, что у аппликанта есть статус в канаде. вы получали такой запрос? как вы на него ответили? из формулировки выглядит так, что вы не ответили на запрос и не подали доказательства, что у аппликанта есть временный статус в канаде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    не знаю, в мене у хлопця ще на куает був прострочений укр паспорт, то йому дали візу і ВП в інший паспорт, просто показав, що є громадянство України. Цього достатньо має бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Але якщо паспорт український був на момент подачі не дійсний то у офіцера може виникнути і сумнів щодо того що громадянство не втрачене що воно ще дійсне. І візитор як я розумію і пригадую це обговорювали раніше не по укр паспорту а лиш по ета ізраїльського паспорту. Я вибачаюсь але я ще тоді при розборі цього всього чула «паленим».Не думаю що це буде стосуватися і всіх інших хто приїхав,подався і повернувся але ще раз кажу кому важливий пр тут думайте і бачте далі ніж офіцер. Але кому потрібно той це вже давно зрозумів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5720902510T Offline
    t5720902510T Offline
    Lashes / Brows Edmonton
    wrote on last edited by
    З 01
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Проте треба хотіти зробити цей запит. Але у них немає часу заморочуватися. Вони що бачать з того і роблять висновки. Просять докази,а докази не задовільняють. Роблять свої висновки. А ти потім що хоч доказуй але вже через суд. Офіцер по канадським мірках фактично на 99,9% вважається правим. Тобто яке рішення прийняв інший офіцер не сміє заперечити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    W
    wrote on last edited by
    Запрошення може і не прийти, бо ймовірно пів Канади туди відправили заявки, а кількість місць обмежена.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Kovalska
    wrote on last edited by
    Здається всі країни почали 100% виконувати вимоги свого законодавства і більше «війна все спише» для українців не працює
    1 Reply Last reply
    0
  • t225766855T Offline
    t225766855T Offline
    Mariana Vikorchuk
    wrote on last edited by
    Скільки в вас балів ЕЕ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Horodetska
    wrote on last edited by
    Добрий день. Якщо в мене і диплом і додаток на руках, апостильовані кілька років тому в Україні, чи можна просто зробити їх переклад на англ вже в Канаді і так прикріпити до своєї заявки для ВЕС? Чи тільки через сайт апостиль? Бо від них ні слуху ні духу
    1 Reply Last reply
    0
  • t225766855T Offline
    t225766855T Offline
    Mariana Vikorchuk
    wrote on last edited by
    Мені такий бал був би ідеальний 😍
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.