PR CUAET
-
Станьте в чергу і отримаєте слот від якого відмовитися або не підтвердили. І це може бути на будь який день до травня. Якщо підходить то берете ні відмовляєтеся і чекаєте далі....
-
Ловіть слоти в Торонто на 23 травня! Є вільні!!!
-
Здравствуйте! Может ли моя подруга передать мне слоту о бронировании места для оформления заграничного паспорта?
-
так, я про це і кажу шо це не стосується відмови. Просто в чаті почали писати шо це через ізраїльский паспорт... хоча не в цьому проблема і пояснювала, що не важиливо який паспорт)
-
Я стою в тій черзі з минулого року вже рік , ні отвєта ні прівєта)))
-
Изменить часовой пояс
-
Так Але екран гасне
-
Нічого не треба рухати, не переходьте по сторінками чи датам... Ви в Є Консул зайшли?
-
Теж
-
Теж немає взагалі 23 травня
-
так, там буде посилання на pay your fees
-
У меня 22 светится, не показывает 23 мая
-
Отменили эдмонтон март 25
-
Це дещо дивно що візу можуть вклеїти в паспорт якого немає заявлено в анкеті😊
-
Це звісно сумно, але я потроху себе налаштовую, що можу взагалі в цьому році не отримати ecopr У нас 7 грудня буде 2 місяці… а там свята підуть
-
Всім привіт, підкажіть хто з Торонто? І стикався з ситуацією переоренди помешкання? Може хто своє до першого року передавав? Або може хто брав оренду на залишок терміну? Як це все працює? Які підводні камені? На перед дякую
-
Зараз є слоти на травень
-
Да коли почалася видача візи по CUAET - вони цим не заморочувалися, на все закривали 👀 очі. Головне щоб був українцем. А зараз почали чітко виконувати всі інструкції.
-
Вас не приймуть по її слоту.
-
Дхл мені написали, що консульство має прийняти мою заяву, щоб потім передати дані в мзс, і тільки тоді вони мені можуть вислати трек номер. Замкнуте коло якесь
12 Jan 2024, 17:45
Post 344042 of 399212
3 minutes ago