PR CUAET
-
Згадала, що начебто Олег писав, що вони робили ворк перміт батькам. Але можливо я помиляюсь
-
У заяві анкеті на новий WP є варіанти відмітити що новий паспорт в процесі виготовлення?
-
Можна, вони його анулюють
-
А можна здати прострочений при подачі документів на новий ? Я відкрила сайт консульства, але не бачу ніякої інформації про ануляцію і як це робити
-
Нема
-
Цікаво як тоді «додати інформацію, що паспорт у виготовленні»
-
Прострочений не значить анулюваний. Поки він базі , то виходить що ви отримуєте третій паспорт, а це неможливо
-
Пишіть пояснювальний лист офіцеру
-
Так. Я так робила, коли зайшла подавати документи одразу сказала що у мене є протермінований паспорт який треба анулювати і віддала його. На все пішло хвилини дві. Після цього подала документи на новий.
-
Дякую, головне, що нікуди додатково не треба записуватись 😆
-
Доброго вечора, якщо звичайний закордонний паспорт закінчується то його можна анулювати і зробити біометричний при цьому що один біометричний теж є
-
Добрий вечір . Підкажіть будь ласка якщо змінилася домашня адреса а в формі DS-160 була вказана стара то як зміни ці відобразити? Чи треба нову заповнювати форму чи як?
-
Спасибо ☺️ да, информацию надо сохранить , это правда
-
Да! 👍Мы так вернули с мужем в этом месяце свои просроченные, но не аннулированные паспорта в Эдмонтоне. Обязательно возьмите просроченный паспорт с собой и при подаче документов отдадите. В консульстве девочки внесут его в базу данных для аннулирования. Перед сдачей сделайте (сами для себя) фото первой страницы и виз, если есть. Пусть будут у Вас, на всякий случай, если когда-нибудь Вам понадобится информация для иммиграционных служб за прошлые года о Ваших паспортах и поездках. Удачи Вам с новым паспортом!
-
Всім привіт, комусь прийшло підтвердження щодо виїзного обслуговування в Вінніпезі?
-
Паспорт виготовляють за тиждень. І зразу скан паспорта заливають в систему до якої має доступ міграційна служба, посольства і консульства... Витребуйте скан свого паспорта у тих в кого подавалися на виготовлення. Зразу скажу що це не легко)
-
Підкажіть чи подаваться мамі на поновлення WP поки чекає на PR, якщо тільки здали біометричні дані тиждень тому, а WP expires у середині June?
-
Не завжди.. Система поки що налаштовується. Слоти можуть бути тільки в вашому особистому кабінеті. Тому рекомендується обов'язково кожен день перевіряти кабінет. Якщо прийшов слот і ви його не підтвердили, ви автоматично видаляєтеся з черги. А черга переходить наступному.
-
Подаватися,дуже затягнута програма (
-
Дуже дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 344549 of 384773
less than a minute ago