PR CUAET
-
В RSWP є власні категорії пріоритетних професій (яких - я хз; єдине знаю, що бухгалтерія всюди витребувана). + джоб оффер за межами Монреалю
-
Вітаю! Може хтось знає.. Чи може DHL відіслати паспорт в Торонто, якщо паспорт був зроблений в Оттаві?
-
Ні, можна перекинути напряму через банк, я так роблю
-
Тільки зняти гроші з укр і покласти на сібс. Або якось через пейпал
-
Раніше вибірки були з такимиж пріоріті кодами. Пс за підоти ніхто не знає - навіть консультанти😂
-
Наразі з дія підходить справка про несудимість чи ні?Хто вже робив підскажіть будь ласка!Чи потрібно подавати запрос з консульства Оттави в Україну?
-
Я в понеділок подавалася в Оттаві, і те саме питала, чи можна забрати в іншому посольстві? Сказали ні, забирати там де подавались
-
Message from user Ирина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Щоб не продавали слоти
-
Message from user Влада has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я був у понеділок та в п'ятницю на тому тижні. Затримка по черзі на оформлення паспортів в Едмонтоні десь півтори години. Затримка через то, що багато хто приходять без ксерокопій, Консул сам їм робить ксеро.
-
Доброго ранку. В Торонто тілько по слотам забирати паспорт? Чи сьогодні можна в живоі черзі? Дякую
-
@OstapBosak @goodkovsky
-
Дуже дякую!
-
Так, відправляв уже разів 10. Все ок
-
Я не консультант, це краще розкажуть фахівці. Але наскільки я чула, можна просити гуманітарне виключення по якомусь одному моменту, наприклад, неможливість отримати новий паспорт. Я би радила Вам взяти консультацію фахівця.
-
Тільки якщо у Вас закритий ворк перміт LMIA-exempt, і назва компанії вказана на ворк перміті. Тоді так, через рік роботи дадуть 50 балів.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи відправляли з Канади в Україну? Можливо отримати на карту приватбанку ж?
-
Замість RSWP буде інша програма в Квебеку, тому раджу завітати на вебінар, котрий я буду вести разом з імміграційним консультантом
-
А коли був аор?
12 Jan 2024, 17:45
Post 344641 of 385953
4 minutes ago