PR CUAET
-
Так Відразу теж заходила
-
і відразу після eligibility? в мене теж писало дату зверху (наступним днем наче), і статус. Потім все пропало
-
Тут було написано щось Потім стало так і це все
-
В мене пуста строчка світиться почала але такого не було Я заходила щодня(
-
таке наче світиться перших пару днів після зарахування. Потім - просто пуста строка
-
Підкажіть коли саме здавали медицину? Чи зараховують зараз якщо більше року тому вона була?
-
Будуть слоти,якщо по укр.годинам субота?!🤔
-
Зверху нічого В медицині було як у усіх написано «you don’t need a medical exam», стандарт Про зарахування - нічого
-
так Ви ж кажете, що було написано "щось":) ось коли там було написано - зверху мала бути дата. Думаю, Ви просто не побачили її, так как увага більше на табличку все ж
-
Так, все приймуть! Нехвилюйтесь, їдьте і робіть! Бо можна мати два діючих паспорти.
-
А от в мене просто пропало
-
Так так Не було Я дуже слідкувала
-
хм, ну не знаю тоді.... В мене наче після зарахування "you don’t need a medical exam" змінилось на щось інше, а потім пропало
-
ось тут приписочка була
-
Вітаю. Поділіться будь ласка, в якому місті? Ви ходили фізично, тобто не на імейл вам присилали скрін першої сторінки паспорту. Мені вчора в Торонто сказали що вони не можуть особисту інформацію(скрін першої сторінки паспорту) пересилати.
-
90 днів - коли несподівано гроші з'явилися на рахунку від третьої особи або з кешу. Коли ви рухаєте свої власні між різними банківськими аккаунтами, тоді не треба. Банк знайде всі ваші відкриті рахунки і попросить надіслати по кожному з них історію за останні 3 місяці
-
Доброго дня. Ви можете мати два діючі паспорти так що на паспорт можете подаватись вже зараз. Якщо вже є два, напишіть заяву в поліцію що один вкрали та його анулюють. Хай щастить.
-
Зрозуміло, дякую
-
Де взяти той номер аплікації? З який букв чи цифер він починається
-
Ви впевнені? У Вас залишилась дата зарахування, чи ви знаєте когось, у кого залишилась?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago