PR CUAET
-
Намагаюся спіймати на дітей до 12 років. Чекаю на сторінці. А де повинна зʼявитися та кнопка, знизу чи зверху? Ви не підкажете? Дякую 🙏
-
@alyonapavlova1 [540911959] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 29/11/2024 20:17.
-
Э можливість зробити паспорт в Україні за неділю, а також вирогідність що від слота хтось відкажеться.
-
З одного можна
-
Дякую
-
Вот это я не знаю, можно просто предполагать в каких профессиях может нуждаться Канада и Квебек в частности. Думаю, что это те же профессии по которым студенты по окончания учёбы теперь смогут получить ворк пермит. Ранее его давали всем независимо от профессии.
-
Так, обидва
-
А де знайти цей перелік потрібних професій?
-
Здравствуйте. Может кто скинуть номинацию, интересует как она выглядит MPNP SWO. Заранее благодарен.
-
это ок. ваша анкета в лондоне. сроки смотрите по uk
-
Добрий день всим Подача 07 листопада 2023 AOR. 12 грудня 2023 Запит на біом. 31 січня 2024 Еліджибіліті (+ дозапит фінанси) 24 вересня 2024 Дозапит мілітарі для депендент( чоловік 54 роки, знаходиться в Україні) 29 листопада2024
-
Добрий день Куди надсилати паспорт на вклейку візи з Торонто? Прийшов запит для дитини, але всі локації за посиланням не в Канаді. Допоможіть, будь ласка
-
Блін хочу теж дізнатися
-
Ну в мене давно пропало . 3 місяці вже так але я бачив дату і що passed і у батьків так само
-
Це так, але поїздка в Україну це багато часу та грошей. Слоти дивлюсь постійно, але ставити на те, що хтось відмовиться - дуже ненадійний варіант. Тому запитала, дізнатися більше про альтернативні варіанти після 2025
-
Qr код з резерв+. Всі інші документи як і всім по списку на сайті консульства.
-
З порушеннями не можете отримати консульські послуги
-
Спасибо, очень интересно. Остался вопрос, где 20летние дети взяли 300т.получилось объяснить?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка куди саме ви відправляли паспорт на вклейку візи в середині Канади в Оттаву, де знайти адресу та подальші інструкції?
-
От так, на весь екран зʼявиться нова сторінка
12 Jan 2024, 17:45
Post 344910 of 407939
3 minutes ago