PR CUAET
-
Пiдкажiть, будь ласка, слоти треба намагатися ловити кожного дня тепер? Хто знає, на який мiсяць потрiбно дивитися?
-
75101 teer 5
-
Яка спеціалізація?
-
В районі 54
-
А який бал був у вас?
-
Калгарі
-
Навіть якщо евалювати диплом кваліфікованого робітника, все одно попросять атестат про повну загальну середню освіту та оцінки до нього, щоб потім прирівняти все до шкільної освіти.
-
Дякую! А щоб записатися в чергу очiкування, потрiбно чекати , наприклад на травнi, 30 хв поки з'явиться кнопка на очiкування?
-
Добрый день, обновилась информация на сайте, теперь я так понимаю нужно делать фото для паспорта?
-
А вы в каком городе?
-
Наскільки я зрозуміла з повідомлень тут, то кожного дня в 00.00 год по Києву, крім, здається, вихідних. На травень.
-
Ще ні і не дзвонила,бо працюю до 6ї години. Хочу в понеділок подзвонити
-
Прошла выборка, пришло приглашение, подавалась на rural, инвайт в рамках АОС Teer 4 noc 94143
-
А, летним же сразу номинация приходит, туплю)
-
я ще більшої маєчні не чув, такої процедури точно немає. Свою фін спроможність ви показуєте пей стабами за пару міс, це все
-
на wp заявку не повлияет
-
А хотела спросить, это вы недавно подавались, или еще летом?
-
Погляньте вище повідомлення, навіть сьогодні тут люди детально описували як змогли потрапити в чергу очікування. Хтось писав, що чекав 2,5 години. Пошукайте ті повідомлення, дуже корисні поради там.
-
Батьки після eligibility та дозапитів (та з діючим до середини 2025 року work permit'ом) в січні 2024 р. повернулись в Україну доглядати бабцю. В листопаді 2024 р. повернулись в Канаду. Одразу надіслали копію посадкових талонів як підтвердження, що вже в Канаді (відповіли на липневий лист "підтвердіть свою адресу"). Десь через 10 днів після приїзду отримали запит на повторну медицину (у вигляді заповненої особистими даними, номером AOR і т.д. форми IMM1017; часу дали 30 днів). Пройшли медицину, чекають подальшого розвитку.
-
Хорошие новости, получается
12 Jan 2024, 17:45
Post 345296 of 391677
3 minutes ago