PR CUAET
-
t.me/prcuaet/143330/281084
-
По этому поводу вы не переживайте ..какие нужны документы новые они вам напишут
-
Вище є повідомлення від Юрія, що в Торонто з таким не прийняли. Як у інших консульствах невідомо. Як варіант, можна написати в те консульство, в якому маєте слот, і запитати їх, щоб даремно не їхати.
-
Знакомая делала так, когда был опросник , писала что находится ребенок не в Канаде, тогда выдает правильную форму для заполнения. А в доп документах пояснение
-
Коли скінчились аргументи то можна переходити у образам. Дуже дієва тактика. Прошу 🙏 Вас будь ласка уникати висловлювань які ображають інших учасників чату. Дякую 🙏 велике за Ваше розуміння!
-
Ваша гоп компания вас поддержит
-
Підкажіть будь ласка, який термін перебування треба вказувати ?
-
Добрый вечер "мартовским ждунам WP")) вот и наша семейная заявка на WP, спустя 8 месяцев, и напоминания о себе в Веб-форму, получила наконец-то approved до конца действия паспортов. Такое ощущение, что о заявке в октябре просто забыли🙈 второй раз пришло письмо о подтверждение биометрии) Желаю всем скорее получить свои желанные документы ✨
-
Чекаю на візітор рекорд для меншої дитини вже 8 місяців😭 І писала, і дзвонила- відповідь одна, чекайте🤬 Старша донька отримала за 2 тижні. Подача заявок в один день, 20 березня 😢
-
Смотря для какой программы и смотря в каком городе...я с Бердянска если для гуманитарии ,то просто писал года работы и название фирмы и все документов подтверждающих естественно нет....как они проверять это будут не понятно
-
Дякую!)
-
Я не маю часу,весь час слідкувати тут за повідомленнями!Якщо ви маєте час,то я не маю! Це не реально!
-
Щодня О 12 ночі по Києву система дає 12 нових слотів на травень, в понеділок буде на 24 травня. При умові що в налаштуваннях змінете час на київський тоді побачите слоти
-
Ні проклацати до травня наприклад, повернутися до листопада і займатися своїми справами, поглядуючи час від часу чи змінилася сторінка з пропозицією стати в чергу очікування
-
До чого тут ваш приклад якщо ми зараз обговорюємо етап до AIP. Вам AIP за 1 тиждень видали, а ми вже рік чекаємо, тому в нашому випадку достатньо прикласти пару пей стабів до заявки, на основі цих данних прийматиметься рішення про AIP. А той етап що у вас зараз, він вже не відрізняеться від інших програм, типу провінційної, там все теж саме питають
-
Я не зрозуміла, які претензії до мене у вас??? Ви задали питання, я намагалася вам допомогти тією інформацією, яку знаю, а у відповідь отримала від вас ось це. Це ваш вибір, вас ніхто ні до чого не змушує. Це реально, якщо дійсно є бажання. Кожен сам вирішує на що йому витрачати свій час.
-
Добре,що у вас немає роботи і можете жити в інтернеті!Не у всіх є така можливість 🤷♀️
-
Ну кому дуже треба ті тут живуть практично 🤣🤣
-
Фух 😅дякую що перевірили
-
Reported to admins.
12 Jan 2024, 17:45
Post 345348 of 391679
about a minute ago