PR CUAET
-
Дякую ☺️
-
Кожен день моніторте свій особистий кабінет і пошту. Слоти запропонують тоді коли вони з'являться і до вас дійде черга.
-
@OstapBosak
-
Так звісно, я напишу
-
Коли запрацювала нова система, очікування було 1-2 доби. Зараз тиждень - два. Але все ж таки працює... Велика кількість бажаючих. Коли отримаєте слот поділіться будь ласка скільки ви чекали. Це дуже важлива інформація для моніторингу системи і в першу чергу для учасників чату. Дякую.
-
всім привіт , скиньте будь ласка , посилання на те де зазначено що дається 1 місяць на підтвердження реєстрації та 2 місяці на відправку документів ?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Купили вживане авто, а плями і неприємні запахи не дають насолодитися улюбленим автомобілем? Або хочете підготувати ваше авто до продажу? Чи можливо просто хочете їздити в чистому і свіжому авто ? Тоді звертайтесь до Young Detailer. www.instagram.com/mobile_young_detailer/profilecard/?igsh=NmV3NXpwYmZ5cjBm #рекомендація #реклама
-
На электронную почту письмо приходит, если вы выбраны. Там это указано.
-
В любом случае нужно подождать критериев и балы. А уже от этого и думать. Думаю на следующей неделе они выложат информацию за 29 ноября и все будет видно. И действительно там есть минимальные балы и критерии.
-
А якщо іти у консульство в живу чергу на виготовлення паспорту, чи можна проплати зробити там на місці, чи потрібно заздалегідь через банк? Боюсь якщо всеж таки не вдасться потрапити по живій черзі, що проплата пропаде якщо через банк робити, чи можна буде повернути ?Дякую заздалегідь!
-
ваши финансы
-
Дякую
-
Живої черги на виготовлення не має, скоро і живу чергу на отримання теж скасують, тільки через слот.
-
Вітаю, хочу просто перевпевнитись чи по правильній формі додаю свою біометрію до аплікації.
-
Ціна візи 100$, до заявки додається wp але в моєму випадку візу дали довше ніж я маю wp. Дали до кінця дії паспорта
-
Пермит дают на основании визы, а не на оборот
-
Значит срок действия паспорта
-
Зустрічала випадки коли людям давали візу на термін дії wp
-
Так всем так дают. Максималка пермита 3 года. А виза может быть хоть на 10 лет
-
Вам скучно? Зайдите на сайт и почитайте.
12 Jan 2024, 17:45
Post 345774 of 403736
3 minutes ago