PR CUAET
-
А чого б просто не почекати своєї черги?
-
Хотів зрозуміти в чому полягає Ваша проблема, окрім «хочу просто екопр бистріше», бо можливо є якась альтернатива. Але вже передумав, дякую, можете не відповідати 👍
-
Ну если ваш работодатель мог бы вам помочь и может подписать новый джоб офер то ок, у нас например не хотел ничего менять , поэтому мы добавляли что есть и уже в референс летер именно и было расписано по обязанностям все что надо чтобы было понятно какой нок и т.д.
-
Чомусь не працює сайт вчора і сьогодні. Підкажіть, де читати про умови програм?
-
Питання таке : в мене є побит польський сталий, чимм ти неї потрібно поставити дату доки важна ця карта чи тільки дату коли покинув країну
-
Як це стосується мого питання ?
-
71 бал для якого стріму?
-
Та думаю проблем не будет, просто это займёт пару дней, хотелось как можно быстрее :) Видел что осталось 47 мест по Alberta Opportunity Streams
-
Я поменяла свой адрес, посмотрите там должна быть опция, я делала это месяца три назад, именно домашний адрес
-
Ну эти места уже для тех кто подался еще летом, мы например еще ждем, хоть уже и дозапрос документов был , а тем кому только сейчас прислали приглашения эти аппликации уже будут рассмотрены в новом году 100%
-
Там только паспорт меняется, адрес домашний нет
-
Не думайте про ті місця. Вони ще розглядають липень місяць, де встигло податись 440 людей) Плюс вже було декілька вибірок в листопаді .
-
кстати интересно сейчас нужно флагполинг делать или нет? у меня знакомые кто давно (5+ лет назад) PR получал - делали
-
Appointment status-continue-update delivery location (вы это оставляете прежним, ниже скролите, там написан ваш домашний адрес, измените его и сохраните)
-
Я понял, благодарю:)
-
Бачу, що хлопець два рази написав, що зробив це ненавмисно!! Всі люди можуть помилятися. Він розписав свою ситуацію тим самим він допоможе комусь іншому, бо будуть ще ретельніше перевіряти, хто що позначає
-
liveinnovascotia.com/atlantic-immigration-program
-
Зараз цим займаємося🤞 Є багато нюансів. Тцк не хоче розглядати дистанційно питання, шукаємо вихід далі.
-
Сьогодні майже цілий день пробую стати в чергу очікування. Все робила як було вище описано Екран не гаснув, мишкою не рухала, і всеодно іде пошук активних слотів а віконце з чергою очікування не висвітлюється. Що порадите робити?
-
Шукаю когось хто подавав інформацію про себе через емейл до ТЦК. Напишіть мені будьласка в особисті. Шукаю будь яку інфу, засипку, щоб прийняли документи на оновлення дистанційно. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 345928 of 384885
2 minutes ago