PR CUAET
-
Я вам співчуваю за втрату:((дуже раджу не питати тут а звернутись саме до адвоката, вони зазвичай мають справу із найскладнішими справами. Нехай спеціаліст допоможе написати звернення, чи порадить з юридичної точки зору. В цій ситуації краще спиратись на закон
-
Все так дойшли до останнього, вертаєтесь на цей тиждень і ждете, поки буде таке вікно. Я ждала години 2, воно весь час висіло що шукає нові слоти і потім вибило це
-
Воу я перший раз бачу це, скільки його чекати, більше 10хв? В будь-якому разі дякую я спробую зараз
-
Больше интриги у меня номер 0001234хх
-
Так виглядає моя сторінка в е консіл може я щось роблю не так?
-
Пролистати всі дати. Вернутись на початок, ждати. По явиться отаке.
-
до речі, було б цікаво послухати досвід когось щодо цього. чи це взагалі ще працює?
-
Ви коли подалися?
-
Дякую ні разу не лишав його на дві години 😅
-
Інтрига зникла))
-
У мене 0001015хх , подача 18.12.2023
-
30 октября 2024
-
Для тих, хто не сидить постійно за компом і той переходить в сплячий режим: включіть в сусідній вкладці ютуб з музикою або будь яким довгим відео, фільм, це не дасть комп'ютеру заснути. Ось таке радили в групі. Періодично перевіряйте чи з'явилася кнопка
-
Добрый день, нічого не змінилось, точніше можливо були якісь зміни на 1 день, проте я не слідкую за своїм аккаунтои 24/7. У вас є якісь новини щодо Квебеку, федералів, ваші дані відправили?
-
Так але попасти 1234 навіть самому стало цікаво
-
Я ничего не утверждаю, просто делюсь находкой, правда или нет я не могу не подтвердить, ни опровергнуть. Беспонятие от чего зависит скорость рассмотрения, программа нп провинциальная конечно, но мне кажется заявки рассматривают именно офицеры находящиеся в вашей провинции и степень их загруженности естественным путём влияет на период ожидания.
-
а що це?
-
Собираемся в консульство. Хотел бы уточнить как для идиота. 1. Взрослых фоткают на месте. Верно? 2. Если мама подает детей, то по папе никакие военные документы не нужны. Верно? Полез читать сайт. Формулировки там весьма странные.
-
Я так бачу що якась системамвсе таки є бо номери не по порядку все таки, судячи з нулів.
-
А як взнати чи він отримав кошти? І що за ключ слово? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 346778 of 391881
3 minutes ago