PR CUAET
-
Всім привіт, чи хтось в’їздів останнім часом в Канаду по звичайній візітор візі
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility
-
Shhh... quiet now. Muted Karina for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: люд* для с?тр?дн?ч??тв?
-
Message from user Karina Lobova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я вас розумію. Я спробував знайти це на сайті та нічого не сказано про це тому тут питаю.
-
так
-
Як встигвєте, так і збираєте. Термінів не існує. Основне, щоб мати всі необхідні документи, які підтверджують Ваш кейс.
-
І це не те що прям exеmpt, а те що просто куает ВП внесений до списку допустипих пермітів для подачі на АОС та деякі інші альбертівські програми. На туризм - ні.
-
на сайті Альберти...
-
Всім привіт. Хтось має якусь силку статтю або інформацію про те що Cuaet holder work permits не потрібно LMIA. Дякую
-
Shhh... quiet now. Muted Mariana for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
Не те посилання вставила спочатку) 12 Інна...
-
сколько стоят услуги мортгейдж брокера ? кто их оплачивает банки или заемщик?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html
-
На ПР - 6
-
12 місяців.
-
Я оскаржила вашу відповідь і вимагаю попередження для вас бо ви вводите людей в оману, фото дійсне лише 6 місяців!!!
-
Якесь змінене
-
Нажаль я не знайшла. Якщо приїдете раніше може попитати у охорони… я просила знайому напроти в кафе почекати з моїми речами
-
яке змінене?)
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago