PR CUAET
-
Message from user Сергей has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю усих! Хто нещодавно сплачував збір 172 дол за новий паспорт? Яким ще чином можна сплатити, окрім Канада пост? Бо у звʼязку з забастовкою не знаю як сплатити, а слот вже ось на 7 грудня.
-
У своєму банку. Але і Canada post це може зробити, вони працюють, просто не пересилають листи і посилки.
-
То вони не довго висіли в доступі? може місцеві (українці в Едмонтоні) розібрали. Я від учора ще думаю за ті глюки що писали люди що в них в кабінеті, висять слоти чужих людей. Тобто якщо люди зловили собі слоти але повідомлення так і не отримали бо отримав хтось інший за них...ну і відмовитися могли ці інші або не підтвердити 🤯😱
-
Message from user Ketrin has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Kira has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня, підкажіть може хтось буде їхати з України в Торонто під кінець місяця чи в наступному місяці?
-
YouTube Канал CELPIP - рекомендую. Если внимательно по каждой части по парочку видео посмотреть, законспектировать, то тот же эффект что и с преподавателем. Из личного опыта скажу, очень полезные видео там. Хороши именно тогда, когда не уровень английского поднимаете, а конкретно к структуре теста готовитесь.
-
Ви з айфона заходите? У мене на телефоні зовсім не заходе, перекидає на дію, а коли прохожу верифікацію то просто викидає в первісне меню, пробувала і сафарі і гугл
-
Так
-
Что значит подали на продление CUAET? Программа CUAET давно закончилась. Если они подались на продление ворк пермитов, то после получения ворк пермита нужно подать заявку на визу. По одному ворк пермиту без визы в Канаду не пустят.
-
Я в липні . Проблем не було
-
Добрий день. Планую приїхати до Канади по куает. Чи видають ще ВП? Якщо так, то чи треба мені заповнювати кризову форму? Я маю POE introduction letter-WP, але його дата 23 червня 2023 року
-
хто знає для продовження ворк перміту/ номінації обов’язково потрібна бути вклеїна віза? бо я заїхав по foil-less візі
-
Добрий день. Планую приїхати до Канади по куает. Чи видають ще ВП? Якщо так, то чи треба мені заповнювати кризову форму? Я маю POE introduction letter-WP, але його дата 23 червня 2023 року
-
Але консультант права. Ви не можете поставити США
-
вже ні, Ви могли отримати ВП до дати, яка вказана на introduction letter.
-
Підкажіть в який час забирати готовий закордонний в Едмонтоні? Не можу знайти інфу, різний час пишуть🤷♀️
-
Ні, з андроїда
-
треба заїхати до кінця грудня
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago