PR CUAET
-
Так
-
Что значит подали на продление CUAET? Программа CUAET давно закончилась. Если они подались на продление ворк пермитов, то после получения ворк пермита нужно подать заявку на визу. По одному ворк пермиту без визы в Канаду не пустят.
-
Я в липні . Проблем не було
-
Добрий день. Планую приїхати до Канади по куает. Чи видають ще ВП? Якщо так, то чи треба мені заповнювати кризову форму? Я маю POE introduction letter-WP, але його дата 23 червня 2023 року
-
хто знає для продовження ворк перміту/ номінації обов’язково потрібна бути вклеїна віза? бо я заїхав по foil-less візі
-
Добрий день. Планую приїхати до Канади по куает. Чи видають ще ВП? Якщо так, то чи треба мені заповнювати кризову форму? Я маю POE introduction letter-WP, але його дата 23 червня 2023 року
-
Але консультант права. Ви не можете поставити США
-
вже ні, Ви могли отримати ВП до дати, яка вказана на introduction letter.
-
Підкажіть в який час забирати готовий закордонний в Едмонтоні? Не можу знайти інфу, різний час пишуть🤷♀️
-
Ні, з андроїда
-
треба заїхати до кінця грудня
-
edmonton.mfa.gov.ua/ на головній сторінці - зліва
-
В Канаде пенсионный возраст с 65
-
І в нас те саме
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка коротко, як взагалі проходить іспит з історії на громадянство (скільки часу, хто і як контролює і т.д.)? Заздалегідь дякую за відповідь ❤️🇺🇦
-
Там або військовий квиток або довідка з диспансеру. Дивляться, довідка стандартна, платите і одержуєте сертифікат
-
Дякую.
-
Важлива не наявність травм чи ПТСР, а як це впливає на нормальне життя людини. А це якраз пам'ять, здатність до концентрації, швидка втомлюваність, страхи, тривожні стани тощо. І це точно не сприяє отриманню ПР по економічних програмах.
-
Message from user Ketrin has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я не пойму, вы не подавались по гуманитарной программе. Что вы хотите доказать? Что вы здесь выписываете, все знают свои риски. Вы предлагаете получить реальный диагноз , типа об стену головой ударится или что?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago