PR CUAET
-
Вітаю, все рівно для черги очікування години переводити не потрібно
-
Отримали eCoPR сьогодні 4грудня. Портал 2 був 8жовтня
-
Доброе утро ☀️ Может ли ребенок со study который заканчивается через 3 месяца ,—выезжать за пределы Канады ? — Спасибо ☺️
-
Так, подача 1 травня, FD 24 жовтня
-
Подскажите пожалуйста,кто нибудь заказывал услуги DHL доставки в октябре? 8 октября отправила квитанцию и заявление в консульство Торонто,через месяц тишины отправила еще раз,и до сих пор нет трек номера. Уже писала везде куда можно ,из консульства не отвечают. Может быть кто-то знает номер телефона по которому реально дозвониться им?
-
Підкажіть, будь ласка, чи приймуть мою маму у консульстві за оновленою системою, якщо я бронювала їй слот на своє ім'я. Раніше приймали, чи змінилися правила, хтось знає?
-
Скажіть, коли ви подалися на федеральний ?
-
Онлайн проходить. Multiple choice questions. Всі інші вікна на компі повинні бути закриті. Камера увімкнена. Я здала свого часу за 4 хвилини. Багато не думала, була 1 помилка. Чоловік щось там думав, хвилин 10 проходив-без помилок))) легко, якщо вивчити книгу-як і коли на права здавали-все у книзі.
-
28 січня
-
Дякую! Pnp non Express entry
-
www.hrblock.ca/blog/charitable-donations-and-your-taxes-answering-all-your-questions
-
Дивлячись яке консульство та настрій у працівника, або краще написати імейл та пояснити ситуацію- отримаєте найвірнішу відповідь і не будете нервувати
-
Update чи extend ? Ворк перміт вже продовжив до 2027 року
-
Дякую! Я просто в шоці вже😢
-
Я чекаю на Портал 2. Період розгляду заявки вже більше 13 місяців
-
Доброго дня э питания , коли оновлюєш сін що потрібно вибирати ?
-
В Едмонтон консульство починає працювати тільки з 10 ранку? Приїхали ,все закрито…😳
-
Для перетину кордону назад потрібна діюча віза
-
gc_cat@mfa.gov.ua Я кидала заяву і квитанцію про сплату на цю електронну адресу 24 жовтня. 01 листопада отримала трекінг від DHL. 13 листопада доставлено паспорт. 19 листопада внесли в базу. Паспорт я вже отримала.
-
Так и не тратьте время и силы. Вы демотивируете своими сообщениями. Все равно у вас не получится набрать нужное количество баллов. Ищите вариант другой страны или третьей. Как вам?
12 Jan 2024, 17:45
Post 348820 of 390456
3 minutes ago