PR CUAET
-
Тільки новий паспорт. Інакше можете отримати на термін старого паспорту. Прокладайте документ з клініки який вам дали після огляду.
-
Хтось отримав в вересні, жовтні Хтось ще чекає
-
Листопад 2023 Не по порядку
-
нет
-
Забаньте вже хтось цього PT. Реально задовбав.
-
На виїзд немає перевірок. Ніхто питати не буде. Більше питання, чи будуть проблеми з PR.
-
Доброго вечора,чи потрібно проходити медичний екзамен при подачі на новий ворк перміт,виїзжав з Канади на 7 днів ?
-
це якщо до завтра нічого не зміниться, краще бути на стрьомі до тих пір поки паспорт не буде у вас на руках
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, якщо треба отримати новий work permit (CUAET програма), треба заново здавати біометрію? Дякую)
-
цікаво чому саме мене ви тегнули? яким боком я в суперечках приймаю участь?
-
Это вы сейчас меня или всех дураками пытаетесь завуалированно назвать????
-
То припиняйте суперечки Когось образили? Гуманітарна програма не має правил. Тому кожен бачить її як хоче. Проблема в тому, що ми не хочемо сприймати, що у інших є теж інший погляд Не відповідайте на повідомлення, що вам не подобаються
-
Я сегодня был с таким и не продлили. Ни приписное, ни не полный резерв не помогает (даже если уже отправил все доки в ТЦК). Говорят ваши проблемы и пока не будет окончательно решения в резерве никакую услугу не дадут.
-
Де адміни, як їх покликати? вже не можливо ці сперечання читати)
-
В моєму випадку про піар можна забути, як і про ворк перміт.
-
Мені здається на цьому тижні нікому ще не давали ні AOR, ні eligibility
-
Да , я тоже его спросила об єтом?
-
Жахливо. А в якому саме консульстві ви були: Торонто, Едмонтон чи Оттава?
-
Я вже писала їм , вони сказали , що їм вже написало декілька чоловік
-
Ви ж кликали адмінів. Далі посил до всіх
12 Jan 2024, 17:45
Post 349597 of 402609
3 minutes ago