PR CUAET
-
Я замовляла, але складно зорієнтуватись, де саме це має бути написано? Там ще якісь сторінки приховані...
-
Я у тому році з ними не попав у Торонто,так як вони скасували рейс взагалі.Тепер намагаюся користуватися іншими компаніями
-
Вітаю, скажіть будь ласка чи є такі кому вдалося додзвонитись в консульство Едмонтон. Бо в мене не виходить.🤔
-
Gcsm notes.
-
Дякую . Зрозуміла.
-
А чи можна якось дізнатись, що я на comprehensive security check?
-
вона вона) зараз тут вже, встигли майже
-
Подскажите пожалуйста в Торонто какие документы надо что бы податься на новый паспорт ?
-
А яка компанія ,не флеір еірлайн випадково?
-
Дякую за відповідь.
-
Сподіваюсь вам повезе🙏.Я 19 листопада літав з ними знову до Торонто,але брав білет на день раніше щоб не дай що,то летіти іншою компанією або їхати на своєму авто.Все пройшло добре.А от вже по других справах (меж континентальні перельоти) користуюся іншими компаніями
-
Мда … ні, буду дзвонити через 6 днів і питати, буду намагатись письмово отримати від ircc відповідь щодо дати коли вони відправили мою аплікацію до Квебеку. Проте я зовсім не розумію в чому проблема насправді. Додати файл є простою процедурою.
-
І якщо не правильно вкажеш управління ДМС то не відправлять паспорт? Help 🫠
-
Дуже дякую за відповідь
-
Людей 20. Три питання коли приїхав ким працюю і ціль поїздки в штати. Все
-
Дякую
-
Скажите, пожалуйста, если живешь в Эдмонтон, могу взять слоты в Оттаву или Торонто?
-
Ооо ніі! Що не день то «гарні» новини, я саме ними лечу через 2 тижні 😳
-
Shhh... quiet now. Muted Misha for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: бля
-
ви мабуть не на ту сторінку зайшли, на сайті консульства є доставка паспорта що оформлювався в Україні й доставка паспорта що оформлювався в консульстві, вам треба та що в консульстві
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago