PR CUAET
-
якщо не секрет скільки він обійшовся вам ?
-
Максим, дякую Вам за пораду!
-
Якщо у вас адвокат в Україні, який представляє вас, нехай напише на електронні адреси міністерства обороні t.me/prcuaet/336574/337397, можливо там повезе.
-
Доброго вечора) Подали на продовження стаді перміту для доньки і сьогодні прийшов запрос на оплату біометрії. Підкажіть, будь-ласка, де можна взяти реквізити для оплати?
-
Печаль! Дуже повільно все працює...
-
Ну ось і я про це думаю)
-
Ну сам адвокат мав би отримати і знати відповідь чи поставили його чи ні .
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/fees.asp#temporary
-
Писали що ціни стартують від 50к . А тут +-20к ,дешево ,якось ,але може тому і не вийшло Це тільки моя думка. Бо він як адвокат мав би знати сам ,що треба в МО писати
-
Окей, за 500$, що він вам сказав взагалі? Чи він не обіцяв 100 відсоткового результату?
-
Всім добрий вечір, в інтернеті зявилася така новина . Підкажіть може хто вже дізнавався чи продовжать паспорт хлопцю 16 років?
-
Вони не можуть більше фотографувати самі, я в шоці…
-
Вітаю! Якщо хтось отримав CSQ за програмою PEQ pour Travailleurs Qualifiés, підкажіть будь ласка як довго ви чекали, і чи отримували Avis de verification, якщо так, то скільки часу пройшло з того моменту до запрошення на інтерв'ю / видачі CSQ. Дякую!
-
Бо це виглядає ,що взяв не ринкову ціну за такі послуги і все чекайте відповіді ( хоча вони ,з інформації яку пишуть люди, не обіцяють нічого).
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Давно шукаєте, чим зайняти дитину в день народження Чи в пошуках веселого Санта Клауса на Різдво? Хочете організувати свято, яке запам'ятає надовго? Казкові герої, тематичні програми, декор та найсмачніші десерти. складності. Ми організуємо свято будь-якої складності. 7807092720 Вікторія www.instagram.com/kidstukan/profilecard/?igsh=cGtsdnRyZHQyYXBq #реклама #деньнародження
-
За 500$ думаю повинен бути відбек хоча б
-
Дізлайки поставили за що? Ви хоч поясніть що не так, на майбутнє, суто для розуміння.
-
Головне слово бажано - це означає, що не обов'язково. Нехай далі працює
-
А чи надали вони якісь посилання на закон? Чи то просто написали з'явитися? І як швидко вони відповіли адвокату?
-
Це знайомий адвокат 😎
12 Jan 2024, 17:45
Post 350621 of 397244
3 minutes ago