PR CUAET
-
Окей, за 500$, що він вам сказав взагалі? Чи він не обіцяв 100 відсоткового результату?
-
Всім добрий вечір, в інтернеті зявилася така новина . Підкажіть може хто вже дізнавався чи продовжать паспорт хлопцю 16 років?
-
Вони не можуть більше фотографувати самі, я в шоці…
-
Вітаю! Якщо хтось отримав CSQ за програмою PEQ pour Travailleurs Qualifiés, підкажіть будь ласка як довго ви чекали, і чи отримували Avis de verification, якщо так, то скільки часу пройшло з того моменту до запрошення на інтерв'ю / видачі CSQ. Дякую!
-
Бо це виглядає ,що взяв не ринкову ціну за такі послуги і все чекайте відповіді ( хоча вони ,з інформації яку пишуть люди, не обіцяють нічого).
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Давно шукаєте, чим зайняти дитину в день народження Чи в пошуках веселого Санта Клауса на Різдво? Хочете організувати свято, яке запам'ятає надовго? Казкові герої, тематичні програми, декор та найсмачніші десерти. складності. Ми організуємо свято будь-якої складності. 7807092720 Вікторія www.instagram.com/kidstukan/profilecard/?igsh=cGtsdnRyZHQyYXBq #реклама #деньнародження
-
За 500$ думаю повинен бути відбек хоча б
-
Дізлайки поставили за що? Ви хоч поясніть що не так, на майбутнє, суто для розуміння.
-
Головне слово бажано - це означає, що не обов'язково. Нехай далі працює
-
А чи надали вони якісь посилання на закон? Чи то просто написали з'явитися? І як швидко вони відповіли адвокату?
-
Це знайомий адвокат 😎
-
Скажіть, будь ласка, чи не стане проблемою при подачі на employer specific work permit under CUFTA те, що діючий open work permit по часу повністю перекриває новий (по CUFTA ж максимум 1 рік, так?)? можливо потрібно якийсь додатковий explanation letter додати до заявки на WP?
-
І не потрібно ставати на облік ?
-
Він надіслав до ТЦК адвокатський запит чи перебуваю я на військовому обліку, на що ТЦК відповів що ні. Тоді він відправив заяву щоб мене поставили на військовий облік, на що військкомат відповів що мені бажано зʼявитися особисто щоб стати на військовий облік.
-
До того вечора. Підкажіть, будь ласка, які сервіси з допомогою у пошуку роботи є у Nova Scotia? Аналогічні як Work BC у Британській Колумбії
-
Подивився всі по черзі, жодної відповіді немає нажаль.
-
Так так! Велике Вам дякую!!!!!
-
Ті імейли що я вам вказав, то і є МОУ
-
Хай тоді пише в МОУ, і дайте будь ласка фідбек, як там буде справа просуватися.
-
А може написати в міністерство оборони?
12 Jan 2024, 17:45
Post 350630 of 398846
13 minutes ago