PR CUAET
-
Хтось отрим слот з черги очікування? Якщо так, то скільки часу чекали? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка контакт людини хто займається відправкою документів на вклейку візи в Канаду, прислали лист-запрошення, що робити?
-
Хтось робив фото дитини на паспорт самостійно на телефон? Чи прийняли?
-
Підкажіть будь ласка, пробую зайти на сайт і видає мені помилку через дію 403 forbidden. Це заблокали чи що вже?
-
У моїх дітей загранпаспорти до 2026 року,чи можна їм зробити нові зараз? На скільки років дають? Чи не заберуть старі паспорти?
-
Як ви їх бачите, я сиджу і в мене весь час 0 вільних слотів😭??
-
Та казали що краще змінити на київський час , я вже нічого не розумію 🥺
-
У вас в налаштуваннях український час, тому не показує дати
-
Підкажіть будь ласка що роблю не так. Авторизовуюсь по фото все ок, підтверджено, але мене перекидає в дію і не бачу сайт консульства. Повертаюсь то знову все по колу.
-
Як ви його бачили ? У мене показує тільки 9.12,2024-15.12.2024
-
Декілька хвилин тому були 3 вільні слоти на кінець травня. Оттава
-
Я чесно не розумію як можна панікувати коли ваші дати і місяць зараз на розгляді? Звичайно можно бути незадоволеним що впшу аплікацію начебто мали у червні розглянути а не у грудні. Але чомусь гуманітарний офіс змінив свій підхід та розглядає дати не у порядку зростання
-
Тиждень тому подали чоловіку документи на паспорт, їх адреса не цікавить, головне статус
-
Привіт! Далі цікавий пост від Mortgage Advisora Бориса Сапожникова: Втомилися від того, що не розумієте, як працюють іпотечні ставки? 🤔 А що, як я скажу, що можу допомогти вам розібратися з останніми новинами про іпотечні ставки? 💡 З жовтня 2023 року фіксовані ставки знизилися на близько 1,5% 📉, і всюди обговорюють можливі зниження змінних ставок Банком Канади. 🔥 Очікується зниження на рівні до 1,75% до 3-го кварталу наступного року, а ще одне зниження може відбутися 11 грудня. 🗓️ Фіксовані іпотечні ставки, ймовірно, не знизяться так різко, як деякі сподіваються. 😮💨 Пам'ятаєте, коли всі були захоплені 3-річними фіксованими іпотеками? 🤷♂️ Ці часи змінюються, і класичні 5-річні фіксовані ставки знову виглядають дуже привабливо. Але – і це важливо – немає універсального рішення для всіх. 🎯 Порада, яка може заощадити вам тисячі 💰: Не просто гоніться за найнижчою ставкою, особливо від великих банків. 🏦 Їхні штрафи можуть бути до 500% вищими за малих кредиторів. Це не помилка – 500%! 🚨 Світ іпотек схожий на складну шахову гру ♟️. Фіксовані ставки танцюють під музику доходів від державних облігацій. Божевільна ситуація, правда? Іноді навіть коли Банк Канади знижує ставки, фіксовані іпотечні ставки можуть зрости. 📊 Доходи від облігацій знизилися в останньому тижні листопада 📉, але банки все ж підвищили свої фіксовані іпотечні ставки через попереднє зростання доходів. 🏦 Якщо доходи від облігацій залишаться низькими або знизяться ще більше, банки можуть знизити ставки знову. 🔄 Але це не гарантовано. 🤷♀️ Час розглянути змінну ставку? 🤔 Основні банки роблять сміливі прогнози:🔮 Чотири з шести прогнозують зниження ставок на рівні від 1,50% до 1,75% до кінця 2025 року. Scotiabank йде обережним шляхом із зниженням на 0,75%, тоді як BMO більш оптимістичний і прогнозує зниження на 1,25%. Чому стільки руху? Інфляція впала до 1,6% у вересні 📉 – нижче цільового рівня Банку на 2%. 🎯 Здається добре, але це складно. Низька інфляція може свідчити про економічне уповільнення. Якщо прогнози справдяться, змінні ставки можуть впасти до низького або середнього діапазону 3% – можливо, нижче за фіксовані ставки. Але ось моя улюблена аналогія: прогнози іпотечних ставок схожі на прогнози погоди. 🌦️ Чим далі дивитись, тим менш певними стають прогнози. Глобальні події, вибори, пандемії 🌍🗳️ – одна несподівана новина може перевернути весь прогноз. Пам'ятаєте, як швидко все змінилося під час COVID-19? Хочете дізнатися, як це може вплинути на вашу конкретну ситуацію? 🤝 Хочете дізнатися більше? 📞 Я б із задоволенням поговорив і допоміг вам орієнтуватися в цих захоплюючих (і часом заплутаних) водах іпотеки. 😉😍😆🙁😀😉😉😍🙃😙😀😊🤨 Безкоштовний прорахунок можливості отримання MORTGAGE
-
Я думаю краще робити це в тому випадку, якщо ви хочете зловити слот, який мають надати, типу на травень, а якщо хочете зловити чийсь відмовлений і швидше, то канадський
-
Вибачилась)Не так прочитала)
-
Ви знущаєтесь? Як можна пропустити те що знаходиться у процесі розгляду?
-
ось ще е, оттава
-
Підкажіть будь ласка що не так
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️вибачте,після роботи,вже не те прочитала🫣🫣🫣так дякую Вам за підтримку,мабуть не доречно)
12 Jan 2024, 17:45
Post 350706 of 387338
2 minutes ago