PR CUAET
-
Так, подавати на новий
-
а ворк перміт продовжують?
-
До чого тут Европа. В Канаді свої закони
-
в ЄС немає ворк перміту. є віза і є внж.
-
Візи не продовжують, тільки подають на нову
-
Подавати на новий, просто так називають продовжити
-
так а гляньте скріншот, що я прикріпив. там є окремо подача на новий і продовження
-
так а чому не extension? на офіційному сайті для українців дві опції
-
Так, податися по цій програмі може будь-хто. Коли, куди і звідки хто приїхав не має жодного значення. Важливо відповідати суті програми.
-
Від дня прийняття рішення офіцером.
-
Дякую! Даруйте, ще одне запитання хвилює - дата на ворк - перміті буде від дня видачі чи від дня подачі аплікації? Думаю, чи є сенс зараз подаватись, чи зачекати.
-
Дякую! Можливо знаєте, скільки зараз в середньому триває цей процес?
-
Добавлю с вашего позволения. Прописка в Украине и Канаде, оплата в Эдмонтоне мани ордер или дебетовая карта .
-
Можно иметь 2 паспорта. На месте пишете заявление, что бы оставить предыдущий. В следующий раз просто будете один сдавать, без заявлений. Для детей до 16 лет паспорт на 4 года.
-
Добрий вечір усім. Можливо вже це обговорювали 🤷 Я так зрозуміла, що новий ворк перміт відправляють через КанадаПост?🤔
-
Офіційний сайт консульства, до якого їдете. Введіть в гуглі консульство України в ..., паспортні дії - і знайдете відповідну інформацію.
-
Він завжди триває по-різному: комусь за місяць приходить відповідь, хтось більше 6 чекає, вгадати важко.
-
И сколько времени занимает оформление резерв штуки 😁
-
А что нужно мужчинам на оформление нового паспорта?
-
А что нужно мужчинам на оформление нового паспорта?И сколько времени занимает оформление резерв штуки 😁
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago