PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка з власного досвіду, хто подавався на нову TRV візу після закінчення строку дії візи, яку давали по CUAET? На який термін вам її видали? Дякую всім!
-
Спробуйте через це посилання додати. Тут просто файл прикріпити треба secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
Веб форму використовувала. Вони просили вказати всі дані зі свідоцтва (місце народження, імена батьків і т.д.). У веб формі все вказала і відправила, а згодом отримала такого листа від IRCC.
-
Дякую за відповідь)
-
До речі, вчора була у консульстві Едмонтона, стосовно фото для дітей до 12 років. На місці роблять фото, хто питав
-
У Дії відмінить дія підпис, та зробить по новому, пропустить далі
-
А з собою ж можна фото привезти?
-
Подавалась 18 ноября на паспорт, паспорт был готов 21 ноября. В тот же день выслала имейл в консульство на пересылку паспорта DHL. 6 декабря получила номер накладной от DHL. Toronto
-
Message from user Юлия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так, звісно)
-
Следующий этап eligibility letter, сейчас получают подачи ноября 23года, вразброс по датам. Потом примерно 6 месяцев до портала 1, потом ещё где-то месяц на портал 2 и eCopr. t.me/prcuaet/1783/120068
-
10 днів)
-
📄 Підкажіть, будь ласка, що у вас вказано у військово-обліковому документі після оновлення даних? У мене він виглядає наче добре, на обліку, але адреса вказана українська (попередня) не зважаючи на те, що я її оновив. Те саме з поштою і телефоном, коли завантажуєш повний документ, їх там не має, хоча я теж їх оновлював. Це так і треба, чи у мене ці дані просто загубилися?
-
Підкажіть будь ласка якщо прийшло повідомлення що стаді перміт вже надіслано , але вже тиждень його немає , варто хвилюватися ? Це через те що Канада пошт страйкує ? Лист може загубитися ? Бо всі інші приходили за два то дні
-
Доброго дня, у кого була така проблема, ми подалися на продовження work permit, і нам продовжили лише на рік замість трьох. Чи є сенс подаватись знову?
-
Дивно….
-
Дуже Вам дякую за наданий лінк, але судячи з IRCC листа ніяких документів більше надавати не потрібно, і начебто немає куди їх прикріплювати, бо немає аплікації. Як немає?! Куди вона поділася? В акаунті аплікація є зі статусом Returned.
-
Друзі, у когось було таке, що пальці на біометричні відбитки погано скануються? Я вже сдала другий раз! Переживаю що затягнеться з цієї причини, було у когось таке?
-
Ні не варто,
-
Message from user Юлия has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago