PR CUAET
-
Дорбого дня! Підкажіть будь-ласка чи працює консульство в Едмонтоні з 20 грудня по 7 січня? І де можна подивитись які дні к них неробочі/святкові?
-
У всіх є секьюріті чек
-
Схоже, що вам всю заявку повернули…
-
Доброго дня! скажіть, будь ласка, хто вже був у Едмонтоні і робив паспорт викликають чітко у час твого запису? і скільки займає процедура там по часу? (хочу зрозуміти як брати квитки)
-
Можливо це залежить від програми. У нас програма об'єднання сім'ї для Українців
-
Якщо на обліку без лишніх слів ,тоді біжить подаватися ..( адреса не грає важливу роль)
-
Ми на портал отримали лише всю інформацію по основному заявнику, який на той момент зобов'язаний бути в Канаді. Для неосновного заявника аутлендера нам запит на вклейку візи приходив на електронну пошту.
-
Message from user Юлия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Виходить, що вам повернули заявку 😢. А на якому саме етапі це сталося? АОR у вас уже був? І чи здавали біометрію?
-
Message from user Диана has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підкажіть будь ласка, де можна прочитати, що у школі можна навчатися по Work Permit? Тому що одна школа мені відповіла, що достатньо WP, а інша просить Study Permit. Хочу розібратися і бути впевненою.
-
У вас вже є AOR ? Чи щось подібне ?
-
Добрий ранок, можливо хтось знає, щоб забрати паспорт ця інформація ще актуальна?
-
Так, на паспорта подались. Перекурили. Теперь вопрос к комьюнити. Так выдача только по слотам или можно без слота ехать забирать? Может уже новые слоты ловить?🤣
-
Ні, AOR немає. Я просто подала усі необхідні документи, сплатила Fee у розмірі близько $3000, отримала листа, що відсутнє свідоцтво про народження чоловіка: вкажіть причину чому і надайте дані (імена батьків, місце народження і т.д.). Я відправила через веб форму все що просили, а вчора отримала листа, що більше нічого не потрібно оскільки поточної заявки немає 😭 чи є якийсь номер телефону куди можна зателефонувати? 🙏
-
Не варто додавати документи, ну якщо вони не дуже важливі, типу новий ворк перміт. Решту не бажано, якщо щось зацікавить офіцера самі запросять( так мені пояснювали)😉
-
Мы 7 октября подались И до сих пор тоже нет ничего
-
Там написано що немає заявок на розгляд ,скоріш за все тому що немає AOR ,зазвичай вони надають якійсь номер заявки,якщо немає AOR ,щоб ви могли його вказати,коли додаєте документи . Була подібна ситуація в іншому імміграційному чаті . Неначе всі обійшлось . Спробуйте їм зателефонувати .
-
на офіційному сайті (зліва) є актуальна інфа. ця вже не актуальна
-
Теж саме пытання, тільки про Оттаву
12 Jan 2024, 17:45
Post 350870 of 398598
3 minutes ago