PR CUAET
-
І я чула що можна стати у чергу очікування, але не бачу такої функції. Може хтось підкаже?
-
Це точна інформація? Бо я теж хочу получити паспорт в Торонто, але замовляла в Оттаві.
-
Вау вау вау. Я так і подумала, але їх логіку не вгадати ))) В середині жовтня отримала ноутс і там було приписка що «наче еледжибл», але ще не зараховано )))
-
Тогда 🍾
-
Буду шукати, я тільки нещодавно підключилась в цю групу
-
Це паттерн Етобіко. Вони видають PAL коли портал близько
-
Ну то тут інструкцію надсилали багато разів :)
-
Та він у мене є вже як рік 😅
-
По суті номер вашої справи. Його нададуть, коли вашу аплікацію візьмуть у розгляд. Отримаєте номер - зможете підвʼязати
-
AOP це що? Якійсь лист має бути?
-
И как это относится к скорому FD? Есть еще BG который может идти сколько угодно
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/1783/381964
-
Сайт пропонує "чергу очікування" за цією чергою консульство надсилає слоти персонально (час та дата) який ви маєте підтвердити за 24 години, інакше він передається наступному. Як записатися в чергу очікування, шукаєте вільні слоти по усім місяцям до червня, повертаєтеся в листопад і нічого не робите, займаєтесь своїми справами, час від часу перевіряєте чи з'явилася пропозиція стати в чергу очікування. Можливо будете чекати пів дня
-
За Сідней не підкажу, я вже майже рік у чаті Етобіко сиджу. Бували там випадки що біометрія не приходила одразу. Моїй дружини не прийшла біометрія, теж чекали кілька місяців. Писали веб форми і дзвонили, казали просто чекати
-
Для подачі на стаді перміт вам потрібен лист про зарахування з університету/коледжу.
-
Точно бо у Вінніпег нема консульства. У вашому випадку в Торонто є консульство, вам можна було би домовитись тоді як ви подавались, бо теоретично можна але практично вони відмахуються 🤷 на минулому тижні знайомій відмовили з Оттави до консульства в Едмонтоні відправити 😢
-
А як щодо офісу Сідней? Бо мені після AOR вже 3 місяці нічого не приходило, взагалі нічого, навіть біометрія.
-
Якщо у когось є посилання як поєднати ці акаунти, поділіться будь ласка
-
То ж у Вас мабуть багато вільного часу. Не у всіх він є.
12 Jan 2024, 17:45
Post 350979 of 390837
4 minutes ago