PR CUAET
-
Ну ми коли маємо фд то нам дають копр, його номер є в трекері та дата закінчення Його наче нам не надсилають але ж в системі він є
-
Підкажіть будь-ласка,це вже можна їхати за паспортом,чи має бути,що документ готовий для видачі?
-
Я чекав на трек -номер цілий місяць, то і не дивно що ваший паспорт ще не внесли до системи, залишається тільки чекати, або засипати email-ами
-
Чи Ви маєте лінк на його виступ? Була би дуже вдячна!!!
-
Так
-
А как пройти интервью тем у кого нет англ? Можно с собой переводчика привести ?
-
Дякую!
-
Подскажите пожалуйста на какую почту вы отправляли ?
-
Вже готовий для видачі?
-
Як Бог дасть, бо зараз тільки ті що відмовні можуть зʼявитися, я маю на увазі на ближчий час, а на травень то вони якось в вечері по київському часу зʼявляються
-
Через пару дней статус вашего паспорта в консульстве обновится на доставленный и тогда можно забирать. Просто его ещё не внесли в базу. Не переживайте)
-
До речі в нас теж Оттава
-
Так,спочатку висіло довго,майже місяць,писали в посольство 4 рази,без відповіді...але все ж прибув нарешті.
-
Підкажіть будь ласка ви DHL доставку замовляли?
-
Полностью согласен, я предполагаю, что если человек берётся за кейс, то ведёт его до победного конца, включая представление в суде. Это дело индивидуальное.
-
Кто-то на это и так смотрит, дело личных предпочтений.
-
Але вартість представлення в суді і апеляції не входить в стандартну вартість підготовки кейсу? А коштує ще тисячі доларів? Я щиро цікавлюся
-
Вийшло підтягнути аплікацію і все що там є
-
В стади пермит для универа крайне редко ставят такую отметку.
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, якщо кредитний скор 734-це добре чи ні?
12 Jan 2024, 17:45
Post 351112 of 390829
3 minutes ago