PR CUAET
-
Так
-
gc_cat@mfa.gov.ua
-
Доброго дня,забирати готові паспорти в порядку живої черги,чи потрібно слот???
-
Блін( то це 2 рази літати🤦♀️
-
Ми вже її зробили по їх запросу, більше точно не буду
-
Так
-
Сомневаюсь
-
Справа в тому, що тут написано про залишок коштів current time на який поточний момент на момент створення аплікацііі чи на момент відбору тобто гроші повинні бути весь час на рахунку без зняття?
-
Добрий день. Підкажіть чи можна укр права обміняти в онтаріо?
-
Подать одновременно на TRP и WP
-
Наличие work permit (отдельного разрешения на работу) само по себе не отменяет ограничений по времени работы, если вы учитесь в Канаде по study permit. Приоритет всегда отдается условиям вашего study permit, так как оно определяет ваш статус как студента.
-
времени может не хватить на переподачу. 22-36 месяцев, потом один год ожидания.. и OWP закончится. Вам придётся находиться в не определённом статусе, но на территории Канады.
-
То питання до консультанта. Моя думка- якщо ви в Канаді то як є на момент подачі документів то й добре
-
Це ваше право - сумніватися. Я вас не буду переконувати
-
Честно говоря не обратила внимания. Дома проверю.
-
Друзі, можливо хтось знає чи можу я підтягнути свою аплікацію в GCKey, якщо я подавалась з консультантом , і він є особою , яка мене представляє. АOR маю. Зробила багато спроб і не виходить. Дякую за відповідь
-
Проверена первая часть только или обе? Бо био это первая часть, и в notes gcmc можно увидеть вторую часть
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста. В какие дни ловить слоти и в котором часу? Спасибо
-
мали б дати, якщо є Letter of Introduction.
-
Жива тільки уважно розклад на сайті знайдіть
12 Jan 2024, 17:45
Post 351155 of 397244
3 minutes ago