PR CUAET
-
3 роки досить.
-
тобто немає сенсу їхати якщо слот на пʼятницю? і я не підходжу під пільгову категорію?
-
Никто паспорт не терял ?
-
я якщо чесно не знаю))) я просто думаю, що я не підходжу, бо ніколи не мала і поруч з цим справи
-
дякую!
-
Доброго дня. А скажіть будь ласка, хто підпадає під пільгову категорію?
-
Краще написати до консульства і уточнити. Хоча як я бачу навіть якщо вони скажуть що можно приїхати то якщо у консула буде поганий настрій навіть цей лист не буде доказом.
-
Інваліди, багатодітні родини в якій 3+ дітей до 12 років, родичі військових. Раніше туди ще відносились вагітні, але зараз наче це вже не працює. Хоча хто зна
-
Да. Украинское
-
8 мес
-
Дякую
-
Зарахували мабуть попередню В мене так само
-
Якщо буде можливість, якісь ключові фактори вашої справи) бо людям треба щось для аналізу і прогнозів 😉 Номер справи, діти, робота, локація…
-
А вы?
-
Адвокат
-
Ви подавалися самі чи з адвокатом/консультантом?
-
В Approval letter было сказано про медицину? Какой номер агента? В gckey какой статус сейчас?
-
Ребят, всем привет Подскажите, пришел ECOPR, но дальше никаких действий, хотя написано, что ждите email от сотрудника. Была ли у кого-то такая ситуация, и через сколько должен этот email прийти. Спасибо за информацию.
-
З адвокатом. Але ми (сім'я) лише кілька днів тому подалися. Ще навіть Biometric Instructions Letter не отримали. Тож поки для статистики я нічого не значу))
-
Надайте все що вас запитувало IRCC. Немає такого стандартного листа де все перераховане. За медицину перевірте спам, чи краще перезвоніть
12 Jan 2024, 17:45
Post 351509 of 396782
less than a minute ago