PR CUAET
-
Це тільки в Торонто люди без черги можуть приходити? Чи в Оттаві також В мене слот є, але щоб знати
-
Дякую
-
посилання на temporary policy: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/excempt-ime-2024.html
-
передзвоніть і уточніть за Вашу медицину. вкажіть діюче policy щодо medical exam. у нас після дзвінка зарахували
-
Дякую, зрозуміла 🙌
-
Це на дітей, паспорти, можна підтягнути?
-
Подивітьчч на сайті, починається з "консул..."
-
У меня очнулся Gckey, появилось we have requested a medical exam. We will send you a letter or email with details. И отдельное письмо на запрос медицины ребёнка.
-
Після року очікування і відписок - це прям дуже багато подій, так?
-
Подача 11 грудня 2023 Запит на біометрію 6 грудня 2024
-
У вас скорее всего уже есть 2 паспорта
-
Мало б вчора прийти повідомлення
-
Нет.
-
Тільки запит
-
Я тоже поймала слот на пятницу декабрь так теперь его что отменят?
-
А AOR вам приходило окремо? Чи це прийшов тільки запит на біо? В мене така ж дата як у вас
-
AOR буває приходить без окремого файлу. Просто вказано номер Е...... Можливо у вас вже є
-
Мова не йде про порушення. Питання було чи можна працювати більше 24 годин на тиждень, маючи одночасно ворк перміт і стаді перміт. Відповідь: так, можна. За певних критеріїв. Їх ви можете знайти, крім іншого, на офіційному сайті IRCC.
-
Так буває. Думаю цікавіший момент чому AOR приходить без запиту на біометрію коли все оплачено при подачі
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка було в когось таке, що за 30 днів до слоту не прийшло підтвердження? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 351598 of 403754
2 minutes ago