PR CUAET
-
Я б на вашому місці детально вивчила питання як перетинати кордон без пр картки і які документи треба www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/td-dv-eng.html Я не бачу eCopr у списку документів, може ще хтось відпишиться хто так робив 🤷♀️
-
Заяву дадуть в консультстві
-
Можна.
-
Доброго дня підкажіть будьласка, чи можна виготовити новий закордонний паспорт, сину 16 років, без внутрішнього українського( просто виїхали з України коли йому було 13 і не зробили).Може в когось така була ситуація, поділіться..
-
Документи на новий паспорт приймуть. Не хвилюйтеся.
-
Чи може хтось кинути посилання на офіційне джерело, де вказано, що для навчання у школі study permit не потрібен. Донці 15, місяць тому отримали work permit, а у школі наполягають на study. На ПР подалися у липні.
-
ДП документ не має ніякого відношення до консульства, це окрема комерційна структура зі своїми правилами. Те що вимагають в ДП документ не стосується Канади.
-
Може хтось знає, підкажіть будь ласка з приводу дипломів на АОС. Я так розумію треба перекладати атестат, бакалавра, магістра і якщо в мене ще один є магістр, його теж потрібно? Бо я спочатку подумала, що треба всі дипломи, але перекладач каже уточнити з приводу цього, щоб я лишнього не зробила 🙈. Але ж у Вес для ПР там у мене вказано всі 3 дипломи.
-
Доброго дня. Ні, не потрібно. Фотографують на місці
-
Добрий день. Відгукніться ХТО ТАК РОБИВ!!! Скажіть будь ласка, якщо дітей вклеїти у свій паспорт(оскільки не можу зловити слоти на оформлення їм нового паспорта) чи їм продовжить Канада візітор рекордс? Дякую.
-
Доброго дня.Фото теж потрібно робити для дорослих для Оттави?
-
Я просто читала що в 17 років вже потребували український щоб виготовити закордонний, через це хвилююсь😔а слот зловити ще той квест
-
Ви дуже примітивізуєте гуманітарну програму. Це не стандартна програма і більше того це не програма, а набір виключень з порядків і інших програм, який дає можливість вам довести, що Канада має дати вам ПР. І що саме ви є тим виключенням з правил. В переліку документів які потрібно заповнити є такі, які ми навіть зрозуміти не можемо з нашим менталітетом і досвідом життя в Україні. Це все я пишу спрощено і примітивно, для розуміння будь ким з нашої ком'юніті. Тому і звертаємося до консультантів і адвокатів. Вже пройшов 22 та 23 рік коли українці були в пріоритеті і давали піар не дуже переймаючись змістом кейсів. Цей час нажаль пройшов і тепер потрібно реально постаратися і викласти всі свої аргументи на всі 100%, щоб довести офіцеру, що ви дійсно той винятковий хто має отримати ПР. Сорі, за багато букв) Бажаю всім учасникам отримати такий бажаний ПР!
-
по ним взагялі для пожружжя вимог нема по всіх трьох на моєму айтішному теж саме
-
Добрий день. Відгукніться ХТО ТАК РОБИВ!!! Скажіть будь ласка, якщо дітей вклеїти у свій паспорт(оскільки не можу зловити слоти на оформлення їм нового паспорта) чи їм продовжить Канада візітор рекордс? Дякую.
-
Що по грошам адвокат виходить?
-
Головне дайте проколоти самий старий той що давно протермінований, він їм на фіг не треба, це вам треба його анульовати бо не вийде третій зробити! Тобто на руках може бути лише ДВА діючих. Тобто теперішній ваш паспорт і новий який їдете замовляти
-
Так, я теж дзвонила в банк , щоб дозволили відповідну суму. Проблем не виникло😉
-
В серпні син в 16 років подався на паспорт без ІД і без ІПН. В кінці листопада отримав новий паспорт. Зловити слот після запровадження нової системи вже не проблема. Бажаю успіху!
-
Ви по новій системі пробували ловити? А в чергу очікування стали?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago