PR CUAET
-
Я думаю, і судячи з того, що тут пишуть. Якщо не виїжджав з Канади, то може таке бути що медкомісію зараховують з куаету
-
Заходьте у всі відповідні категорії, шукайте відповіді на своє питання поки Вам не підключать людину. Я так робила. Шукайте ✍️Запитати менеджера
-
Oleksandr #
-
Її майже усім і зараховують. При цьому не надсилають ніяких підтверджень але у gc cabinet зявляється дата що медиціна пройдена
-
Нехай щастить!
-
Дякую!
-
Перший варіант wants- ви хочете чи вже? Другий варіант currently- тобто зараз. Все таки другий варіант
-
Так, як і я
-
Ні. Можете написати в кризову форму що ви маєте візу а дитина VR. Але всеодно чекати.
-
На family reunification? November 7, 2023
-
Да, я теперь так сожалею что слушал нрдоблргеров и подавался по провинциальной, надо было сразу по гуманитарной идти может уже был бы с ПМЖ
-
Чого ви думаєте, що це у всіх українців? Ми взагалі війну майже не згадували в кейсі, ми спиралися на зовсім інші факти. До психолога не зверталися ні за якими довідками. Нам адвокат і не згадував про них
-
Я так розумію що через цю форму можна зробити)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Як і у всіх українців це фото подій що трапились в моєму місті та відгук від психолога, це не є чимось унікальним, щось ще?
-
Всім хто по куает приїхав?
-
В нас були причини виїхати з України задовго до війни. Ми на них і базували свій кейс
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html
-
Документи адвокат не надає. Документи збирає аплікант, відповідно до рекомендацій адвоката.
-
Підкажіть, будь ласка, хто здавав старий загран у Канаді, при замовленні нового паспорта -скільки часу у вас зайняло, щоб посольство його анулювало? В мене з 18 листопада висить «заявку подано»🤯
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago