PR CUAET
-
Тобто я йду фотографуюся і приношу їм роздруковане фото ?
-
Чи є тут хтось хто летів в Європу за паспортом? Не відмовлять?
-
Ні звичайне вони його відсканують
-
Зрозуміла, дякую ☺️
-
Бо в листопаді писала пояснення те, вже виправила, вже можна лишатися на будь якому місяці, не чіпати сторінку але і не давати заснути комп'ютеру
-
Цікаво як це потрібно принести з собою ? На телефоні ? 😅
-
Я в Торонто, це 1000% інформація ? Це справді підтверджено ? Бо як на мене це дуже неадекватно…
-
Це тільки для Торонто потрібно для дорослих приходити з фото. В Оттаві і Едмонтоні фотографують на місці. Для дітей до 12 років фото обов'язково в усіх консульствах. 10 на 15 розмір фото
-
А якщо пошту вибрати не gmail а якусь іншу?
-
А ті хто не зранку приїхали, то вже не встигнуть?
-
Жах.
-
Адресу можна змінити при першому вході в Резерв. Потім вже не можливо. Але це ніяк не впливає на ваш статус. І ніхто не дивиться на вашу адресу.
-
Ви ще не пройшли реєстрацію на сайті ? Спробуйте Gmail якщо не прийде код підтвердження то треба буде інший ящик створити, мені на Gmail прийшло
-
Підтверджено.
-
Якщо в ДП Документ не відмовлять, якщо в консульство то на розсуд працівника, можуть просити дозвіл на проживання в країні
-
Дякую!
-
Зверху почитайте, описували ситуацію але я не пам'ятаю докладно
-
Можна поміняти на іншу, якщо код пів дня приходить. Питання чи проблема в цьому, чи це так має бути
-
Дехто чекав код півдня лише для того щоб зареєструватися вперше на сайт е консул (мені за 2 хв прийшов код) ...також пів дня можна чекати саме запрошення стати в чергу очікування то вже не залежить від того яка у вас пошта
-
Интересно… а нельзя сумму на счету просто показать? На study permit в опроснике нет такого вопроса… просто нужно доказательство дохода - например баланс на счету…
12 Jan 2024, 17:45
Post 352797 of 391674
4 minutes ago