PR CUAET
-
Как же замахали соотечественники, которые ненавидят свою нацию и рассказывают как вонючие сирийцы или индусы порядочнее и честнее чем украинцы. Ещё и лайки им ставят. Больные люди
-
Тогда это уже проблема Канады, а не украинцев в Канаде. Но вы не обязаны соглашаться
-
Ну в сенсі. Еліджібл — це апрув. Відмова — це нон-еліджібл. Подаватися то можуть всі, питання, кому дадуть. От навіть робот до аіп кажу про перевірку еліджібіліті (чи зроблять виняток для цього апліканта)
-
Так , дякую, я це звісно бачила і тому переписана бо зараз зміникожного дня, мені в четверг документи дітям подавати в Едмонтоні тому хвилююсь щоб все заздалегідь врахувати)
-
Все украинцы eligible для гуманитарки
-
Дякую величезне)
-
Минулого четверга оплатила дебетовою карткою у консульстві
-
Дякую за відповідь. Значить то я така, нефартова 😭
-
Продолжила паспорт і потім продовжила візитор рекордс
-
Вот как раз и подтверждение о нетерпимости и расизме)) лучше и не выдумать😂😂 любовь к соотечественникам так и цветет, и пахнет-не воняет)))
-
Я зайшла на роботі з робочого комп'ютера в є-консул. Слотів не було. Я просто залишила, як є, робила далі свою роботу. Потім пішла на обід. Екран ми завжди блокуємо, коли відходимо. Прийшла з обіду, активувала екран і з'явилася кнопка черга. На все пішло десь 2 год. Через 2 тижні мені на пошту прийшов слот.
-
А якщо немає прописки в Україні? Можна без неї?
-
Подскажите сколько ждали пермит?
-
Добрий всім день) підкажіть будь ласка, хтось сьогодні в е чергу зареєструвався? Я сиджу з 9 ранку і все йде пошук активних слотів(
-
Пiдскажить будь ласка в мене прийшла за 8 мiсяцiв пiсля подачi на ворк пермит прийшло що заявка на розглядi. У кого пicля цього скiльки часу зайняло до отримання ворк пермiту?
-
Я намагаюся зробити теж саме: дитина 12-16 років, Едмонтон. Паралельно на другому компі Оттава. І нічого 😔
-
Знаєте розажіть ще щось😅
-
Напишіть нам в групу чи вимагатимуть фото
-
Дуже фан, тут теж все є але під іншим соусом не ідеалізуйте. Зі мною всяке різне було і повірте дурять не тільки українці🤣
-
Уточнення: Я дивилася на Едмонтон і слот ловила для дитини 12-16 р. Можливо, це має значення.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago