PR CUAET
-
Серйозно? Яке місто вибирали?
-
Шо?) я нічого не зрозуміла? То моє було питання? Я не маю відповіді то треба питать Елену…
-
3 месяца
-
Підкажіть а де брати довідку для дитини 17 років про місце реєстрації?
-
Добрий вечір, хтось літав зі своїм старим паспортом за межі країни поки чекав на новий? Так можна взагалі ? Чи ти не маєш права користуватись наявним, бо він якби вже не дійсний? Дякую
-
Тому напевно не всі дочекаються того пр як вони його дають… бо дають так шо попробуй його взяти…
-
Безкоштовний сир дають самі знаєте де
-
Поділіться досвідом хто навчався в University of Alberta на програмі Internationally Trained Lawyer Pathway. Чи важко вступити, навчатися і знайти роботу після закінчення програми? Щиро вдячний 😊
-
Вибачаюсь - Сина добавити як представника, який буде мати право розмовляти з IRCC? Чи для отримання PR?
-
Зупинились бо шукають загублені аплікації за листопад та грудень. Потрохи їх находять і ми їх бачимо тут. Те що повільно ну так ресурси на нашу програму обмежені. Як бачимо одночасно шукати та розглядати нові вони поки не планують. Ну і як казав пауза по аор ніяк не впливає не безпосередній розгляд програми гуманітарним офісом
-
Так на грудні. Вже і компʼютер в режим сну рази три уходив. Але я не лишала надії)
-
Або забули додати 😁спочатку при подачі))
-
Якщо на червень-липень пробувати, то є
-
Заявника тільки якщо наприклад в сім'ї родилась дитина тд
-
Сайт постійно відкритим був?
-
Та ні насправді ще 2 варіанти є
-
Представника*
-
Можна що добавити - представника чи ще одного заявника на PR?
-
Дивно. І я на Едмонтоні висіла цілий день🤔 буду ще пробувати💪🏻
-
По вебформі можна
12 Jan 2024, 17:45
Post 353622 of 386702
6 minutes ago