PR CUAET
-
Всі хто отримав апрув сидять вже в інших гілках або не пишуть. Також подивіться хронологію
-
+ще вказати проблему, яку саме Канада вирішує
-
Полностью с вами согласна. Обустроенность в Канаде это самый главный фактор.
-
Тобто вони можуть на місці показати свідоцтво про народження, дякую
-
на скільки відомо то можна передати слот родичу) треба доказ у вигляді сводцтва про народження мабуть)
-
Добре. Дякую за відповідь! Так і зробимо!
-
Якщо давати конструктивні поради - це ті поради, які підсилять кейс. З всього вищого, що я прочитала від Painted… ніяких порад не було, тільки те , що не сподівайтесь. Або людина хотіла допомогти порадами, але не вміла їх сформулювати . Я вже подалася, мені немає, що писати, але з його «порад» я б не мала використати що навіть на 5%. Для себе вивела такі сильні сторони кейсу: - Мати перспективну професію або піти навчатися і показати , що ти можеш бути корисним. Канаді потрібні люди, які мають затребувані професійні навички, освіту, або досвід роботи. Якщо ви показуєте, що здатні працювати в ключових галузях економіки і платити гарні податки- це великий плюс. - житло, особливо якщо придбали- це означає , що люди хочуть залишитися і працювати на благо Канади - волонтерство. Канада це дуже любить. - знайомство та підтримання стосунків з різними людьми. Без цього в Канаді туго у всіх сферах життя. - володіння чи вивчення англійської/франц мови - показати чому ти не проходиш по економ програмам таоєї провінції і чому маєш привʼязаність до провінції. Додатково- інтеграція дітей, неможливість повернутися в Україну жити в найближчі 5 років … Мої поради конструктивні? Прошу писати, якщо у вас є ще хороші пункти, я буду добавляти.
-
Я маю на увазі, про зміну адреси
-
Ви по закону України можете мати 2 дійсні паспорти. так що так, можете.
-
Зрозуміла, додаю
-
Добрый день. Скажіть, будь ласка, якщо є дійсний паспорт, можливо зробити другий в Канаді? Бо чула, що вимагають здати старий
-
Це важливо, бо родич має проживати у Канаді. Що як не адреса підтверджує це?)
-
Я також повідомила про зміну адреси родича. Родич мій син 😁 студент переїхав до мене жити. Але я погоджуюсь, що це не важливо. Його функція була підтвердити наші родинні зв'язки і все, я так вважаю 🤷🏼♀
-
Ви думаєте, що всі пишуть?
-
Багато людей не в чаті. В нас друг чоловіка в Онтаріо отримав ПР за гуманітарною (правда, в 2023 році), але ніде про це не писав, адже у телеграмі навіть не зареєстрований. Насправді, дуже багато українців не користуються Телеграмом.
-
Там на пальцах можно посчитать. Из того количества кто подается. В особенности за2024
-
Там питання, скільки всього з вами подається( включаючи вас) та є сума, яку слід вказати на ту кількість осіб. Але не має можливості вказувати імена, вік дітей і тд
-
Я был в Bahia Principal
-
все вірно. зміна адреси родича не впливає на ваше eligibility по цій програмі. щодо важливості цього питання у Квебек - потрібна кваліфікована відповідь
-
Дякую за пояснення! Гарного дня!
12 Jan 2024, 17:45
Post 354238 of 403131
2 minutes ago