PR CUAET
-
Це робот каже чи людина?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Якщо подавати на подовження WP, який документ загружати в Family Nember Proof of Status . Дружини Work permit?
-
У мене не має AIp а іде зараз background check
-
Консул на інтерв'ю казав що подопічні лише якщо є офіційна опіка над цією людиною. А не просто родич.
-
Цікаво чи є хтось в чаті, хто отримав апрув, маючи попередні поїздки до США
-
Якщо мова йде про те що ви хочете щоб чоловіку дали пр то біометрію він має сдати до еліджибиті. Під час еліджибиті вони оцінять те що є і запросять стандартні речі або щось виправити якщо знайдуть помилку
-
Посмотрите вот этот NOC
-
Це точно)
-
На коли прийшов?
-
Радує, що є прогрес
-
По Торонто теж не бачу вільних слотів ((( 00:01
-
Як щодо Едмонтон, хтось бачить слоти?
-
Торонто слотів немає, зараз 00:03 за Києвом. Нічого немає
-
Я не кажу про родичів, а саме проо батьків. Я особисто телефонувала в Едмонтон і Отаву і питала, чи можна батьків в підопічних записувати. Вони сказали, що якщо система пропустила, батьки є отримувачами послуг і слот активний в е-Консул, то немає проблем з цим. Також вже кілька людей з групи були в консульстві з «підопічними» батьками і їх прийняли. Як то надалі буде не знаю, але поки що це працює.
-
По Торонто також, все сіре було ще з 23:50
-
А люди раньше получали за неделю за месяц за две недели без этих всех проверок можете ответить? Все проверки начинаются после АИП
-
То тобі б не було цієї дати 4 червня
-
+18882422100, приготовите номер апликации, UCI и год рождения,
-
Це тимчасовий номер, який починається на Х. Вашою справою ще не починали займатись навіть. Чекайте
-
Можливо так якесь свято?6 червня?
12 Jan 2024, 17:45
354514/444125
2 minutes ago