PR CUAET
-
ЗМІНІТЬ ЧАС НА Україна.
-
Мені в якраз у грудні, але поки що немає жодного
-
А як це так?)
-
Потому что любой ответ должен быть "в контексте". Если кратко: нет - поездки в сша не влияют на AIP, да - поездки в сша влияют на Infosharing
-
Беріть поки є бо це лотарея 🙃
-
Підкажіть будь-ласка, після FD скільки приблизно чекати Портал 1? Через скільки днів/тижнів можна дзвонити нагадувати про себе?)
-
Перед цим було на 10.02 і 12.02 десять хвилин 10 назад а тепер нові слоти викинули.
-
цікаво як так стається, не відмовляється ж стільки людей за раз
-
Ні оттава
-
Шукаю роботу Кенмор , Каргарі : Лоджі , туристична сфера 🆘
-
А хто небуть в Едмонтоні зловив?
-
Звертайтесь до професіоналів і вони вам розрахують всі ліміти. An RRSP deduction limit is the maximum amount of money you can contribute to your RRSP and claim as a tax deduction on your income tax return. More specifically, it's the lesser of 18% of your income from the previous year or the annual limit set by the CRA
-
Едмонтон?
-
О, це цікаве питання. Я думаю що від сумарного сімейного доходу. Гляну, якщо знайду то відпишу
-
Людееее я по моєму записалася на два🙈🙈🙈🙈що тепер робити?? Я сиділа на компі, і нічого не бралося а потім зайшла на телефоні і взялося. Які тепер мої дії? Де дивитися щоб точно переконатися що записана??
-
Ви читали що янаписала? Я написала : люди, які жили під обстрілами. Люди , які щодня бачили війну. А ви що прочитали? При чому тут люди , які жили під обстрілами і люди, які виїхали в рашу ? Чи ви всіх під одні граблі гребете?
-
А є тут люди,які подавались в листопаді 2023(початок)і ще не отримали eligibility чи телефонували ви в ircc?
-
Подскажите, куда загружать квитанцию об уплате госпошлины за WP (если нужно)?
-
А я 1 июня под подалась. Все статусы и ничего не значат до АИП. Ну никто ничего не мешает вам себя успокаивать что над вашим кейсом работают
-
Так реєструвалися на Worker EOI в жовтні цього року
12 Jan 2024, 17:45
Post 354588 of 402125
2 minutes ago