PR CUAET
-
Можно выезжать, надо быть здесь на момент финального решения и если у вас нет wp, sp, то желательно быть здесь на момент eligibility. Если есть, то не обязательно.
-
Поняла, спасибо
-
Ні,не телефонував.Програма NLPNP non EE Що таке ноутси?)
-
В переліку документів на новий паспорт є довідка про реєстрацію місця проживання в Україні. Як ви її витягували з ДІЇ? Просто робили скрін екрану ? Я щось не бачу як її завантажити
-
А Україньскою тип спілкуються?😂
-
Канадці російською не спілкуються
-
Знаете, русский язык не равно язык росии. Это для общего развития и расширения кругозора. Я канадец владеющий русским, а вы ярый патриот Украины, за границей жаждущий быстрее получить пмж, а не дома почему-то, где все быстро работают и беспроблемно.
-
А на підставі якого документу ви зараз в Канаді?
-
О, то ми сусіди, вітання з Нової Шотландії! Ноутси - це помітки, які ставлять офіцери на вашій справі під час розгляду. Для нас ноутси нічого не вирішують, але можуть допомогти зрозуміти, на що звернули увагу офіцери й що їм не сподобалося
-
Що тоді канадець тут забув??
-
Здесь тема для тех, кто ищет ответы на вопросы. Хватит делить людей по языковому критерию. Границы Украины открыты на въезд вашим детям и мужу - там , в обнимку с тцк и языковыми омбудсменами возмущайтесь…
-
Думаю вам потрібна альтернативна думка, іншого консультанта. Бо деякі пропонують гуманітарну так як вона найдорожча з точки зору оплати консультанта
-
Надежда, это программа по воссоединению украинцев с канадским родственником живущим в Канаде. Как думаете, что я здесь забыл? :)
-
Вик [934677160] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 11/12/2024 16:18.
-
Для гуманітарної важлива винятковість Вашої ситуації, бо Ви просите для себе виняток з імміграційного законодавства. Причому війна - це лише додатковий аргумент. Бо поки війна - ми маємо ворк перміти, заборону на депортацію. Крім інших аспектів, підтверджених документально, треба пояснити й довести офіцеру, що Ви не можете повернутися в Україну після війни. Гуманітарну можна спробувати. Але треба розуміти, що тут багато суб'єктивізму офіцера. Тому навіть подавшись по гуманітарній, на мою думку, варто готувати план Б. Я вже рік вивчаю гуманітарну, то це ті висновки, до яких я дійшла. Але погоджуюся з думкою про альтернативну консультацію
-
Ми не можемо давати приклади чужих паспортів, засвідчення відбувається в такому ж порядку як і довідок, потрібно скан паспорту (усі розвороти )
-
Благодарю ☺️
-
Вроде нет, последние были середина декабря
-
А именно провинциальный налог? 13% который в Онтарио, например.
-
По делу. Подскажите, есть кто-то из январских, кто начал получать АОР? Благодарю
12 Jan 2024, 17:45
Post 355304 of 401509
2 minutes ago