PR CUAET
-
тестую цей додаток
-
Добрий день, хтось отримав вже чеки від cra ? Чи будуть вони доставлятися? Є інформація що соц выплаты доставляються, але ми с 5 числа чекаємо поки що не прийшли.
-
www.cibc.com/en/personal-banking/smart-advice/building-savings/emergency-fund.html
-
Дякую. Спробую
-
Желательно сначала сделать WES. Именно там определяют к чему приравнивается ваш диплом. В большинстве случаев это Masters degree.
-
А у Вінніпезі не потрібні бутилки?
-
Про наслідки краще питати в CRA. Для всіх волонтерів і tax preparers є чіткі вимоги
-
Дізнайтеся спочатку в Україні, там, куди ця довіреність потрібна, яку саме довіреність вони приймуть. Можливо, вони захочуть лише з консульства.
-
У вас в аккаунті є чат. Ви вже не резидент бо покинули Канаду більш як на 180 днів. ( якщо немає прямих звʼязків). А податкову декларацію треба подати як виїхавша особа, якщо на 31 грудня будете знаходитись за межами Канади
-
Я бы посмотрела какие могут быть варианты ноков и обратила внимание на обязанности. Если есть какой-то нок, который подходит под обе ваши работы по обязанностям, то хорошо.
-
Що я платив у Калгарі рент 1800 що у ЛА 1800..+- тільки долари інші.. але у кожного своє бачення, я ж Вас не переконую абощо)
-
www.cibc.com/en/personal-banking/smart-advice/building-savings/emergency-fund.html
-
Дякую
-
Мій чоловік в Україні і їхати сюди не буде.... І це не обходить вас, їдьте сюди і побачу хто скорше до тцк піде!!!
-
Ви канадець який чекає рішення по програмі чи як???
-
Здесь тема для тех, кто ищет ответы на вопросы. Хватит делить людей по языковому критерию. Границы Украины открыты на въезд вашим детям и мужу - там , в обнимку с тцк и языковыми омбудсменами возмущайтесь…
-
Надежда, это программа по воссоединению украинцев с канадским родственником живущим в Канаде. Как думаете, что я здесь забыл? :)
-
Що тоді канадець тут забув??
-
А Україньскою тип спілкуються?😂
-
Канадці російською не спілкуються
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago