PR CUAET
-
мене цікавить на практиці, говорити можуть шо хочуть
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, коли створюємо аккаунт на Alberta.ca приходить пароль. Він мені прийшов на електронну пошту. Раніше треба було чекати декілька тижнів і він приходив по пошті на фізичну адресу. Щось змінилось?
-
Нигде 😔
-
Коли інтервʼю було з Юліаною.
-
Залежить від того де втратили
-
Та коли
-
Кому сказав?
-
Вже не можна. Сказав консул
-
Так, буквально на днях знайомий хлопець-мексиканець отримав PR under H&C. Нелегалом тут вже майже 10 років. Стройбан за кеш. Кілька років разом з адвокатом бився. Правда, подробиць справи не знаю, і що там в нього з мексиканським паспортом, дійсний він, чи ні, - не знаю також.
-
Хто це цікаво потокає?
-
Так і в группі в Фб , де всі , крім наших, всі подаються з різних причин і ті в кого просто закінчився статус
-
До них дозвонитись чи дописатись нереально в Едмонтон)
-
За 1800 Калгари это отличный район, в ла это непонятно где, на задворках.
-
В Виннипеге была выездная сессия. Консул из Торонто, сказала, что при подтверждении родства можно, но не для категории 18-60 мужчин. Если мама ребенку передает или бабушка маме, то можно . Но обязательно подтверждение родства!
-
Напишіть в посольство і запитайте. Думаю, що це найкращий варіант
-
В ютубі є відео
-
так вони ще давно таке говорили і все одно приймали, тому ж кажу як воно на практиці працює)
-
Як саме ви читали в чергу?
-
Так це консул говорив, що вони перестали приймати по слотах родичів і навіть від чоловіка дружині передавати не можна
-
Такую чтобы консулы не рассказывали что у меня уже есть 2 паспорта и третий мне не нужен
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago