PR CUAET
-
Дійсно, виявився неправий. Але я завжди міняв один з паспортів заздалегідь. Очевидно, як завжди, надто велика свобода дій для конкретного чиновника.
-
Дякую.Я не маю рахунку в банку 😐.
-
через банк також можна увійти.
-
Підскажіть, де можна подивитись назву нової програми яку планують запустити в Квебеці цим літом? Говорять що вимоги дещо знизились? Не можу знайти офіційну інформацію
-
Скаргу надіслано
-
/report хамство
-
ЛА краще порівнювати з БС. У Британскій Колумбії навіть трохи дорожче 😵💫
-
А який район, монтреаль або Квебек сіті. Може інше місто?
-
Дайте мені апрув, що можна подаватися без діючого паспорта, оскільки відповідь офіційна є на сайті канада ка. Жити з пр можна без нац паспорта, подаватися на Кан паспорт можна з протермінованим. Подаватися на ПР -ні
-
Та ще листопад не закінчили
-
Ця відповідь невірна. Адвокати цим займаються. Навіть, якщо взагалі без документів
-
Окрім того що нелегально, у неї немає нац паспорту. Було питання чи може без діючого паспорта податися на гум. Відповідь : ні
-
ми подалися 3 травня нарахували 1 листопада
-
В людини нема ані паспорту, ані ворк перміту. Не змогли продовжити. Про це було вказано в повідомленні. Отже, людина перебуває в країні нелегально. Чому ви мені хамите?
-
Людина, в якої нема дозволу на постійне або тимчасове перебування в країні, перебуває в країні нелегально.
-
Доброго дня. Подалась на продовження vp, ще на початку травня і тиша. Підскажіть будь ласка, куда можно написати , щоб , хоча б знати , що процес йде? За продовження не оплачувала. Як це можна зробити. Дякую
-
Де ви побачили хамство? З моєї сторони немає жодного хамства. Я пояснила вам , що нелегал і людина з протермінованим документом -це зовсім різні категорії. Можна податися на ПР, коли дія паспорта підходить до кінця, але не коли він протермінований на 3 роки.
-
Извините, не совсем ясно выразился, я имел ввиду только тех, кто подавались по экономическим программах
-
До, щоб бухгалтер зміг прорахувати ваші можливі доходи та витрати. Підрахувати податки на перед, щоб ви були в курсі, до чого Вам готуватись. А не отримати сюрприз.
-
Якщо людині потрібно, я надам їй контакти адвокатів. Чого ви в мене вимагаєте прувів?
12 Jan 2024, 17:45
Post 355486 of 385989
2 minutes ago