PR CUAET
-
В Торонто також не потрібно.
-
Таке може бути, якщо основною причиною вказали війну або дискримінацію
-
Это условно говоря - главный мотив, который офицер увидел в вашем заявлении. Есть теория, что на основании этого заявление получает тот или иной приоритет
-
Вкажіть ті останні роботи, які вміщаються. Цього достатньо
-
1."Е(лектронна) черга" ШУКАЄТЕ самі, власноруч самостійно. 12 та 13 листопада нова система виклала багато слотів на пів року вперед, розібрали ті слоти за два дні. Згодом помітили що кожного дня опівночі по Києву з'являються по 12 нових слотів в кожному консульстві (окрім тих днів що будуть субботою та недільою). Щоб ви їх побачили та зловили обов'язково треба перевести час на київський в налаштуваннях у вашому комп'ютері (на телефон багато хто скаржаться-не виходить зайти на сайт). Якщо потрібен візит швидше .. 2. Сайт пропонує стати в "чергу очікування" за цією чергою консульство ПРОПОНУЄ слот вам особисто! Як записатися в чергу очікування, шукаєте вільні слоти по усім місяцям до червня і потім нічого не натискаєте, чекаєте від пів години до пів дня, час від часу перевіряєте чи з'явилася пропозиція стати в чергу очікування. Далі чекаєте від доби до 3 тижнів на повідомлення з пропозицією відвідати консульство (час та дата). Ви маєте підтвердити пропозицію протягом 24 годин, інакше він передається наступному в черзі (або з'являється в системі -цю тайну ще не розгадано) Обидві черги за цим посиланням mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
Тільки в консульстві дізнаєтесь, бо по реальному слоту прийде інша людина.
-
В нас не забирали, усі три мої закордоні паспорти в мене, два діючих та один анульований: 1.старий але продовжений до 2027 2.ще старіший анульований та продірявлений!!! 3.новий.
-
Кстати, а разве статус Triage: не должен быть в одной строке? Просто странно что refugee отдельно от triage через одну строку вообще
-
Лише новий
-
Дякую
-
А у второго заявителя какой Triage?
-
Ви подавали обидва паспорта (новий і старий)? Паперовий буде на ті ж дати, що і в Approval letter
-
www.canada.ca/en/public-health/services/bullying/how-recognize-bullying.html
-
Подавались на продовження WP. Провінція Quebec. Прийшов апрувал а кінцева дата залишилась така сама (кінець травня 2025). Підкажить, будь-ласка чи може бути що в тому що прийде у бумажном варіанті буде продовження на 3 роки? І що робити якщо дійсно не продовжили? Паспорт дійсний ще 7 років.
-
Підкажіть будьласка, як саме приходить підтвердження з черги очікування? Щоб не прогавити
-
я не искал, просто странно) думал может есть в этом смысл. Так как вообще не видел еще Triage: refugee по гуманитарке
-
Добрий вечір підскажіть будь ласка, якщо я стою на ЕІ і мені потрібно поїхати з Канади на тиждень що потрібно зробити щоб мої виплати не припинились після цього тижня?
-
Шоперс
-
Хз. Кто-то лишний пробел может в gcms поставил. Не ищите заговор где его нет
-
Я онлайн в кабінеті надіслала лише 2 форми і почала отримувати виплати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 356155 of 391674
4 minutes ago