PR CUAET
-
Спасибо. Передам ей)
-
@Lev_Abramovich7
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/link-paper-online.html
-
Залежить від того коли ваша заявка на cuaet була погоджена Читайте на сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
А ще скажіть будь ласка як забирати паспорт, з собою мати конверт чи потрібно знов летіти буде?
-
Подскажите пожалуйста продление wP графа работа если в данный момент уволилась ищу работу что заполнять от и до в графе
-
Напевно і приїхали до 31 березня 2024 року , тоді
-
Ні, думаю що це не є причиною. Але дякую за пораду.
-
Ми дали конверт. Але Канада пошт страйкує. То не знаю як там буде. Будемо потім писати дзвонити їм
-
Термінів як таких ніде немає, кожного разу у всіх по різному всюди и так, забирати там же де подавали документи
-
Потрібно також особисто забирати
-
А до чого тут липень 2025( коли мій попередній дійсний до листопада 🤣?) чи я щось не так зробила
-
Доброго вчора , вчора подалась на продовження , сьогодні прийшов лист
-
Підскажіть, тільки починаю збирати інформацію, профіль на ЕЕ на якому сайті потрібно створювати?
-
Так, може. Але ймовірно що йому треба подзвонити в сра і спитати як правильно податися.
-
Так ми приїхали у 2023 році, також я подався на проживання work permit в березні 2024, але мені вислали такий самий work permit як і був до того до кінця мого паспорта, тепер я маю новий паспорт і не знаю коли можна податись на новий перміт!(
-
Будь коли , оо 31 березня 2025 року
-
Вибачте, якщо пишу питання, на яке вже є тут відповідь ☺️ Не змогла знайти, тому уточнюю. Якщо я маю новий паспорт, чи можемо на його основі подати на продовження ворк пермітів мого і чоловіка? І якщо в дитини новий паспорт, то йому треба окремо подавати но новий стаді перміт?☺️☺️☺️ Дякую велике ‼️
-
Ой клас 😅 ) дякую❤️
-
Це автоматичний лист. Не зважайте. Там вказано, що він діє півроку (на випадок, якщо у вас теперішній ворк перміт закінчується).
12 Jan 2024, 17:45
Post 356389 of 403137
4 minutes ago