PR CUAET
-
Part 3 - Conditions (eligibility requirements) applicable to the principal applicant in Canada: c. has valid temporary resident status in Canada; or had valid status in Canada, but that status expired within the previous 90 days, and has applied to restore their status; Я конечно не иммиграционный консультант, но мне кажется сложно эти слова интерпретировать как-то по другому кроме того как они написаны..
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна виїжджати з Канади у відпустку, якщо подався на федеральний етап?
-
Ну це вже екопр на січень переноситься чи в грудні є шанс ?
-
id.e-consul.gov.ua/
-
дякую
-
А ви хоча б заходили на сайт?
-
А це як, авторизуватись в консульстві?
-
через банк авторизуватись
-
Не зчитує чіп. 2 дні намагалась по дві години
-
Окей. А что делать с Part 4 - Conditions (eligibility requirements) applicable to family members in Canada: b. is in Canada with a valid temporary resident status; Получается депендент должен быть в Канаде и должен быть со статусом? Тогда странно что у него требуется, а у принципал нет. Но я с вами не спорю, у вас явно больше опыта и вы знаете что делаете, это так - мысли в слух :) Спасибо что отвечаете.
-
В наступному році буде пара десятків таких у мене. Поки що в основному в мене були більше випадки коли паспорт пропав в процесі. Але всі ще в процесі, тому - в мене наразі тільки теорія. В колег було - і успішно. Але не без бійки і не без затримок.
-
також чула тут через паспорт якось роблять дію
-
Ок спробую в приват банку. Дякую
-
О ні, АОР швидше за розгляд і можливо навіть швидше за очікування екопру. Тож не переживайте
-
Слышал от одной девушки что она месяцами открывала счет в привате через видеосвязь
-
в приватбанку все робиться дистанційно на канадський номер
-
То я намагалась, сказали що коли принесуть банк карту , треба моя присутність , мій підпис, без цього ніяк
-
Звісно найнадійніше бути в Канаді (і я думаю для тих хто в Канаді ця програма і розроблялася)
-
Тим не менше, як на мене це дає можливість зацепитися за проблему трактування та procedural fairness і за це можна воювати у випдаку відмови чи запиту
-
Зловити слот можна тільки через цей сайт.
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago