PR CUAET
-
Адвокат, щоб потім мати клієнта 😂😂😂.
-
Тоді ще офіційно не було продовжено для подання на нові wp тому і плуталися . Зараз чітко дати і суми. Знаю що не давали
-
В червні (коли вони подавалися) теж багатьом без оплати не давали
-
Вони оновлять дані на інші, що проживає закордоном ?
-
Так, я повністю з Вами згодна. Але викликати на біометрію і на вклейку візи будуть тій країні, в якій ти знаходишся. Не можна вказати, що я в Словенії, а біометрію хочу здавати в Бухаресті і так само чекати виклик на вклейку візи. Ось я про що ...
-
Добрый день. Помогите пожалуйста! Бьемся уже месяц. Не получается у нас ни как подключить PR аппликацию по этой программе к аккаунту.
-
Не, не получил еще. Написали предоставить все доки до конца дня и что потом будет eligibility. A preliminary review of your application has been done, and additional information is needed before an eligibility decision can be completed.
-
Але справді супер, що люди отримали нові перміти, а не відмови.
-
Теоретично так, фактично, через страйк пошти Канади, - ні. Та й реально як працює Укрпошта ніхто не знає.
-
Якщо не виходить зареєструватися в Резерві (новий паспорт вже отримали, нерухомості в Україні вже немає, грошей на українських рахунках, як і самих рахунків, теж), чи є сенс пробувати реєструватися через імейл до ТЦК чи ще якось? Дії немає. ПР ще немає
-
Вибачте ... Можливо я не зовсім правильно формулюю питання ...
-
Добрый день. Укрпошта делает доставку паспорта в консульство в эдмонтоне?
-
Дякую
-
User Элина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ви в якій провінції?
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=v6vt2Eq3r7XA_Rki Підскажіть, будь ласка, це відео досі актуальне для подачі? Чи є якийсь новий гайд?
-
Shhh... quiet now. Muted Iryna for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: фак
-
Бесплатные курсы французского по четвергам в 18.30. Программа адаптирована для вновь приехавших и включает возможность общения с носителями языка. Духовный центр помощи и поддержки "Лелека" 25 avenue Brok Nord Montréal-Ouest, H4X 2G1. Для записи пришлите сообщение с Вашим именем по адресу: Leleca.montreal@gmail.com Всего вам доброго 🤝
-
Вибачте, завтикала, скину в особисті. І ще одне перешлю, знайшла в іншій групі
-
Привіт!Дивилась одного блогера,він каже ,що відкритий ворк перміт вже не даватисуть в аеропорту пісоя 31 грудня?чи це правда???
12 Jan 2024, 17:45
Post 358316 of 396865
less than a minute ago