PR CUAET
-
Спасибо попробую 😉
-
я внутренний не подавал уже на финишной прямой фед. этапа жду eCoPR
-
Звертайтесь до іміграційного адвоката, вони всі працюють з такими кейсами. Часто - доволі успішно.
-
Добрий вечір Моє питання трохи інше Бо слот і подача вже у мене були ,правда після року нервів… Хто вже стикався з доставкою паспорта з України ? Бо наше консульство дало інформацію про договір і доставку з Укр поштою ,а в списках країн на доставку Канади немає 🙃
-
Можете менять работу после подачи
-
Доїдеш , берете довідку в консульстві на повернення в Україну !І з радістю зустрінуть )))
-
Там де ви знайшли доставку Укрпоштою, там ще є DHL, перевізник який доставляє готові паспорти в консульство. На сайті вашого консультва є вся детальна інформація про це.
-
Ага, особливо коли паспорт закінчується, не доїдеш навіть
-
Що це ,DHL?
-
Скоріше за все ви не можете знайти Канаду, тому що Canada Post ще бастує. Замовляйте DHL краще поки що.
-
В консульстві сказали чекати дипломатичної доставки ,після вже опублікували про Укр пошту … Ніколи не чула чи хтось робив з DHL доставку ,можливо хтось робив це і які терміни ?
-
Торонто
-
Я не знаю яке у Вас консульство
-
Чи можна ,будь ласка,детальніше як це працює ?
-
Отримала за 13 днів
-
Тут головне щоб ви себе забезпечували і могли це довести. Зміна роботи ніяк не впливає
-
Щиро дякую Якою поштою ви скористалися ?
-
Читала сообщения, что продлевали хелс карты для детей по своему ворк пермиту с подтверждением, что есть работа.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Добрий день. Підкажіть, цікавить така інформація, чи можна мені з моїм цивільним партнером продаватися в одній провінції на різні програми і вже дивитися в кого швидше вийде прийти до ПР?
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago