PR CUAET
-
Статус виготовлений ,але ще 31.10
-
Якщо статус виготовлений але не відправлений то можна ще замовити, якщо інший то вже напевно ні
-
Дякую
-
Зрозуміла Дякую 🙏🏻
-
підкажіть будь ласка як консульство в едмонтоні відноситься до виготовлення паспорта дитині якщо інший консульський округ
-
Потрібен скан тільки фото 5/7 без зайвого білого простору. Якщо у вас айфон, то ним можна зробити скан лише фото. Хоча думаю андроїдом теж можна так зробити.
-
Тоді можливо замовити доставку, але я би на вашому місці уточнив в консульстві якщо є така можливість
-
Негативно. Це найбільший округ з найбільшою кількістю відвідувачів. Пишіть в консульство з проханням прийняти.
-
Що за заява?
-
Могут, оплата не меняется
-
подать анкету на vr ДО оконочания 6 мес пребывания. за раз продлевают на 6 мес. только в такой ситуации при каждом одобрении/подаче
-
Вибачте, все ж таки уточню, то має бути в пдф форматі чи jpeg форматі фото на весь екран без білих проміжків? Ви в пдф загрузили чи jpeg?
-
тобто якщо приїхати вони відмовлять?
-
Ну давайте уж честно Пчелы не могут быть против меда Эта страна и есть иммигрантская и всегда ей была. Она не может быть против иммигрантов. Может быть против: их количества на данном этапе, их качества, политики по отношению к ним (типа что все селятся в Торонто), и не ассимилируются к стране а страна ассимилируется к иммигрантам
-
Групи консульства не існує)))
-
Тобто якщо подати через 3 місяці ( він буде вже 5 місяців в Канаді) , то поки його заявка буде на розгляді на основі чого він матиме право залишитися в Канаді ?
-
Дякую Де можна інформацію про прихід дип пошти побачити ?
-
Замовляйте. Може встигнете. Якщо прийде диппоштою, то DHL поверне кошти.
-
Якщо є час казали 20 грудня начебто десь так приходить дип подивіться. Або у групі консульства спитайте буде дип пошта і коли.
-
Ну либо наоборот)) перекладывают ответственность на следующее правительство, которое недовольно большим количеством мигрантов в Канаде как сейчас и обещает жесткие меры. В любом случае мы на это повлиять не можем. Я знаю, что украинское комьюнити не раз обращалось с официальными запросами по программе для украинцев упрощенной и получали вежливый отказ
12 Jan 2024, 17:45
Post 358656 of 398598
2 minutes ago