PR CUAET
-
На другу дитину не прийшов
-
Вам приходило підтвердження за 7 днів до ? Бо мені не прийшло
-
Немає і в особистому кабінеті також Провіряла кожного дня з першого часу підтвердження
-
А які квоти були на минулий і цей рік? Я вже не памʼятаю 🙈
-
В спаме нет писем?
-
Я сподіваюсь все буде добре. Тим паче в мене двоє на одну дату. Справді дивно… І я теж писала лист, але відповіді, звісно, немає
-
Це неправда. Виготовляють і видають. А також продовжують, якщо ще не продовжували.
-
Головне статус *на обліку*. Адреса в Резерві консульство не цікавила. Головне щоб кюаркод працював. Вже були підроблені витяги, тому зараз іноді перевіряють витяг і Резерв в вашому телефоні.
-
#Втілюємо_дитячі_мрії #ВеликіСерця Попри обстріли🚀, відключення світла та інші труднощі - продовжуємо бути #посланцями_добра та здійснювати мрії хворих діток🧡 Завдяки друзям планшет отримала наша підопічна Євгенія з Кельменців🙏 Нижче додаю її щемливий лист святому Миколаю🎅 "Дорогий, святий Миколаю! Я знаю, що зараз у дорослих і діток є лише одна мрія, щоб не було війни у нашій державі, щоб всі були здоровими та щасливими. Я навчаюся у 5-му класі на "відмінно", ходжу на танці. Мрію багато подорожувати і дуже хочу планшет 📲, щоб робити гарні світлини на памʼять та виконувати домашні завдання. я дякую тобі, що ти існуєш і що здійснюєш дитячі мріі☺️" #місія_добра #світлі_справи
-
Так само
-
Будемо надіятись
-
Можна Вам написати в пп?
-
Чи ви знаєте куди приходить лист на пітвердження запису.Чи він приходить на електронну пошту чи на дію?
-
Тож і питаю - кому вірити?
-
І ці дані співпадають із таблицями, які я опублікувала (вони від адвокатів). В наших іміграційних консультантів зовсім інші дані
-
Нема даних перед очима, але там було щось приблизно по 6-8 тис заявок на минулий і цей рік
-
Електронна пошта і особистий кабінет в e-consul
-
Так звісно
-
Всім привіт ! Потрібні послуги нотаріуса в Калгарі.
-
А якщо мій НОК вимагає по ЕЕ англійську clb 7, я зміг на 6 тільки здати. Відповідно в ЕОІ вказав АОS, так як там менші вимоги по англ. Питання наступне, якщо прийде запрошення і скажуть подаватися по ЕЕ, чи означає це, що я буду вимушений перездавати англійську на вищий бал?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago