PR CUAET
-
Електронна пошта і особистий кабінет в e-consul
-
Так звісно
-
Всім привіт ! Потрібні послуги нотаріуса в Калгарі.
-
А якщо мій НОК вимагає по ЕЕ англійську clb 7, я зміг на 6 тільки здати. Відповідно в ЕОІ вказав АОS, так як там менші вимоги по англ. Питання наступне, якщо прийде запрошення і скажуть подаватися по ЕЕ, чи означає це, що я буду вимушений перездавати англійську на вищий бал?
-
Консул в інтерв'ю сказав що з Торонто їм приходять паспорти
-
Якщо б знайти кількість одобрених кейсів по цій програмі за 22 і 23 рік на відкритих офіційних ресурсах, то відразу побачимо, чиї дані вірні)) Мені в останніх даних дуже мало в принципі самих заявок. Хоча відсоток одобрення за останній рік уже кращий)
-
Вони збігаються з даними від пана Остапа. Подивіться на кількість апрув in person за 2022 у своїх скриншотах та від пана Остапа, побачите що дані майже однакові, скоріш за все у пана Остапа дані по людях, а не за кейсами
-
Є офіційні ресурси по інших програмах, в тому числі по біженству (в excel файлах на сайті IRCC), а ось по гуманітарній я щось не бачу. Пошукаю ще. Там дуууже багато файлів
-
Треба тут поколупатися, тут точні дані. Просто з величезного списка статистичних даних треба знайти гуманітарку
-
open.canada.ca/data/en/dataset/f7e5498e-0ad8-4417-85c9-9b8aff9b9eda/resource/5582034d-8f89-49d5-8597-483d628078a1
-
У кого был ответ в письме с консульства с каким статусом в резерве принимают, а с каким нет Перешлите пожалуйста Не могу найти по истории Видел его как то в чате. Теперь нету фотки
-
У кого был ответ в письме с консульства с каким статусом в резерве принимают, а с каким нет Перешлите пожалуйста Не могу найти по истории Видел его как то в чате. Теперь нету фотки
-
-
А, ну якщо не кейси, а люди - то так. Дані +/- однакові
-
Refugee - всього 5 українців в цьому році отримали
-
За 2024 всього 6 тис українців отримали ПР по всіх програмах разом. Не густо.
-
Нова Зеландія якщо не помилятися і Австралія розпочала процес
-
Вони ПМП давали та дають на таких же умовах як і в Канаді, немає та не було ніяких простих видач ПМП просто за національністю. Ні в Австралії, ні в Новій Зеландії
-
Ні ви не праві,Австралія перші декілька тижнів надавала туристичні візи за добу чи дві,тим в кого є родичі чи знайомі.І тільки зараз надав запрошення сім'ям щоб вони подавались на постійну чи то візу,чи бріджит,що веде до громадянства.
-
І за минулий так само - біля 6000. Але можливо більшість наших справ в роботі по всім програмам, тому результати і більші цифри будуть в 25-26 роках
12 Jan 2024, 17:45
358908/444136
3 minutes ago